Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kilometreyle oynayan galeriler

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24298
Tarih: 09 Ağustos 2025 Saat 03:59
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Kilometreyle oynayan galeriler
Mesajı Yazan: marmarascorpion
Konu: Kilometreyle oynayan galeriler
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2012 Saat 15:31
Arkadaşlar bilgi için yazıyorum kimsenin başı yansın istemem. İstanbul / Göztepe / Merdivenköyde Kaplanlar ve kaplanlar 2 otomotiv var buradan araç almanızı tavsiye etmem adamlar kilometre ile oynuyor, nerdeyse bütün araçlarında kilometre düşürüyorlar, bu şekilde bildiğiniz başka galeriler varsa buradan paylaşalım kimsenin başı yanmasın.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ozaannn
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2012 Saat 15:41
bence oldukça fayladı bi başlık olmuş herkes bildiğini yazarsa aramızda çogu insanın madur olmasını önleybiliriz

-------------
ozaann

Mesajı Yazan: hallowman2005
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2012 Saat 16:06
Arkadaşlar Km yüksek olupta Km düşürmeyen galerici yoktur. Sözlerim yanlış anlaşılmasın istisnalar kaideyi bozmaz söyleminden yola çıkarak böyle bir cümle kuruyorum. Araç alırken mümkün olduğunca alımı araç sahiplerinden yapın.Dersenizki onlar yapmazmı elbette yapabilirler. Bu durumda da istisna kelimesi yapanlar için kullanılabilir.

-------------
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah

Mesajı Yazan: FTH
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2012 Saat 16:22
Bence Firma veya Galeri ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum. Verilecek bilgi %100 gerçek ve kanıtlı olmalı ki isim verelim yoksa çamur atmak için yazan olabilir 
Artı olarak çoğu galericinin düşürdüğün duydum hatta göztepedekiler.. 
Bence ister sahibinden alınsın ister galerinden ister icradan arabaya mutlaka baktırmalı sonradan can sıkılmaması için son olarak ne kadar doğru bilmiyorum ama 2000 modelden sonrası serviste çıkıyormuş km oynadı diye 

-------------
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004

Mesajı Yazan: mustafah
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2012 Saat 18:27
Kim ne derse desin bence galericilerden araba dahil herhangi bir mal alınmaz Evil Smile

Mesajı Yazan: heavci
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2012 Saat 19:13
Orjinalini yazan: FTH FTH Yazdı:

Bence Firma veya Galeri ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum. Verilecek bilgi %100 gerçek ve kanıtlı olmalı ki isim verelim yoksa çamur atmak için yazan olabilir 
Artı olarak çoğu galericinin düşürdüğün duydum hatta göztepedekiler.. 
Bence ister sahibinden alınsın ister galerinden ister icradan arabaya mutlaka baktırmalı sonradan can sıkılmaması için son olarak ne kadar doğru bilmiyorum ama 2000 modelden sonrası serviste çıkıyormuş km oynadı diye 

söylediğin civarda ki galerilerin birinde 2007 model 180binde ki focusu 110bine düşürüp sattıklarını biliyorum,üstelik 26ya alıp 33e verdi yani...AngryLOL

Mesajı Yazan: muratoner
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 00:19
  Yinede kanıt olmadan günahlarını almak iyi olmaz.Bilgisayara taktımmı iyi bir usta km düşüp düşmediğini anlıyor zaten.

Mesajı Yazan: furkan111
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 00:19
arkadaslar 5664 e mesaj cekin km yide sana söylüyor

Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 01:17
Arkadaşlar, km yi ne kadar çekerlerse çeksinler aracın yıpranması az çok belli eder o km ile oynanıp oynanmadığı.Bu durumda bizler onlardan kurnaz olmak zorundayız.

Benim en son sattığım aracım 2009 model di ve sıfır km alındı,sattığımda 301.000 km de idi. 2,5 yaşında olmasına karşın yaptığı yolu inkar etmiyordu.Siz onu altına da bulasanız çeşitli deformasyonlardan aracın km si 3 aşağı 5 yukarı anlaşılıyor. 

-------------
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı

Mesajı Yazan: sezar206
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 01:29
maşallahh hocam iki yılda o km yi nasıl yaptınız? helal olsun valla. ben 20 ayda 12000 km yol yaptım. bunun da 9000 kmsi uzun yol.

-------------
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg

Mesajı Yazan: Barut
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 02:08
2000 modelden sonrakiler bilgisayara bağlanınca orjinal km ortaya çıkıyor.

-------------
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline

Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 02:30
Orjinalini yazan: fatihpekgoz fatihpekgoz Yazdı:

maşallahh hocam iki yılda o km yi nasıl yaptınız? helal olsun valla. ben 20 ayda 12000 km yol yaptım. bunun da 9000 kmsi uzun yol.

Avrupa yollarında yapıldı hocam. 

-------------
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı

Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 09:52
Orjinalini yazan: marmarascorpion marmarascorpion Yazdı:

Arkadaşlar bilgi için yazıyorum kimsenin başı yansın istemem. İstanbul / Göztepe / Merdivenköyde Kaplanlar ve kaplanlar 2 otomotiv var buradan araç almanızı tavsiye etmem adamlar kilometre ile oynuyor, nerdeyse bütün araçlarında kilometre düşürüyorlar, bu şekilde bildiğiniz başka galeriler varsa buradan paylaşalım kimsenin başı yanmasın.

Evet bu firmayı biliyorum ve bir çok hile yaptıklarınıda biliyorum teşekkür ederiz bilgilendirme için araç alacaklar lütfen dikkat ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesajı Yazan: ylmazz
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 10:43
Çok faydalı bir başlık olmuş bilgilendirme için teşekkürler.

Mesajı Yazan: hallowman2005
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2012 Saat 13:54
Arkadaşlar modeli ne olursa olsun yani 2000 öncesi veya sonrası farketmez düşürülen kilometre ne bilgisayarla nede başka bir cihazla anlaşılmaz. Hatta bu tip cihazlar yanıltıcı bile olabilir.Günümüz teknolojisinde araç üzerinde bulunan tüm sayaçlara müdahale edilebilmektedir.peki nasıl anlayabiliriz, kesin sonuca ulaşmamız pek mümkün değildir. Fakat bazı arkadaşların belirttiği gibi araç üzerindeki bazı parçaların aşınlamalarına bakılabilir. Direksiyon simidi, pedallar, vites topuzu, araç içi donanıma ait düğmeler, koltuklar vb. Ayrıca iyi usta kelimesini kullanabileceğimiz tek alan kaput altı için geçerlidir yinede o bile kesin sonuca ulaşmamıza yetmez. Çünkü 30.000 Km bitmiş bir motor olabileceği gibi 150.000 km de dipdiri bir motorda olabilir.Kaput altı gibi genel bir ifade kullanmamdaki sebep araç sadece motordan ibaret bir araç değildir buna  bağlı çalışmakta olan veya olmayan bir çok sistem ve parçalarında kontrolü gereklidir.Örnek olarak farklı parçalardaki eskilik yenilik oranları gibi. Aslında konu çok teferruatlı bir konudur. Benim yazdıklarım Km olayıyla alakalı çok kısa bir özettir.

-------------
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2012 Saat 10:14
Emin olduğum için bu firmanın ismini verdim, arkadaşımın başına geldi, firma ismi vermeyelim diyen arkadaşlar sorarım size bu adamların haksız yere kazanç sağlamasına göz yummak olmaz mı? Emin olunan firmaların isimlerinin verilmesinde bir sakınca olacağını düşünmüyorum.

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2012 Saat 12:16
Geriye dönük TUVTURK muayeneleride işe yarıyor km kontrol amaçlı.
Muayene esnasında km kaydı tutuluyor çünkü, aklınızda olsun..

-------------
A3

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2012 Saat 18:56
aracın orjinal kilometresine mudahale edilmis mi bunu anlamak zor, fakat arcın periyodik servis kayıtlarına bakarsanız (ki o da servise götürülmüşse geçerli sanayideki özel ustaya değil) hangi yıl kaç km yapmış, artış nasıl sürmüş eskiden yeniye gelerek ortaya çıkarabilirsiniz.

Mesajı Yazan: ARTHUR
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2012 Saat 20:15
Arkadaşlar firma yazmanıza gerek , en iyisi en güveniliri bile km düşürüyor , ve anlamadım neden galeriden araç alıyor bu insanlar bildiğin kazıklanmaktır bu .

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2012 Saat 21:13
Orjinalini yazan: ARTHUR ARTHUR Yazdı:

Arkadaşlar firma yazmanıza gerek , en iyisi en güveniliri bile km düşürüyor , ve anlamadım neden galeriden araç alıyor bu insanlar bildiğin kazıklanmaktır bu .

Çünkü sahibinden satanların hepsi galeriden fazla fiyat istiyor. Zaten galeri karını satıcıdan alır, alıcı fiyat neyse onu öder, Alıcı sahibinden mi yoksa galeriden mi diye ilgilenmez alıcı fiyatıyla ilgilenir,  Sahibinden satan daha uygun verse kimse galeriden almaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net