![]() |
|
baskı balata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 Saat 19:53 |
sormayın ya acayip kazık yedim hiçde memnun kalmadım...arastırma yaptımda her parcada 20 30 fazla yazmıslar e bide işcilik....
yapılan listesi baskı balata sag bilmem ne kolu amörtisor ust takoz ve bilyaları sanjıman keceleri benzin pompası.... bunlara verdigim işcilik dahil para 1150 abim tavsiye etmişti bende guvendim ama saglam cıkarttı faturayı....
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşın dediği gibi marka çok önemli madem o kadar para vermişsiniz keşke orjinalini
alsaydınız çünkü orjinali daha ucuz 215 tl fiyatı var,valeoda iyi bir marka peugeot orjinal kutudanda çoğu zaman valeo çıkıyor ama her zaman dediğim gibi arada kalite farkı var, Valeo yu orjinalden 50 tl ucuza alsanız tamamda 50 tl fazla para vermeniz biraz abartı gibi geldi bana
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum belkide sağlam baskı balatayı değiştirmiş olabilir, eskiside sağlam olduğu için bi fark görememiş olabilirsiniz, debriyajın yukarda kavraması baskı balatanın bittiği anlamına gelmez, ben aracı aldığımda 72 bin km'de idi debriyajı çok yukardaydı yarın birgün biter diyordum aracım şuan 111 bin km'de hala en ufak bi kaçırma yok.
Dediğim gibi değiştirmeden önce kaçırıyormuydu, kaçırmıyorsa boşuna değiştirmişsiniz. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dik bir rampada deneyeceksiniz.düz bir yolda anlamanız münkün değil.ayrıca atılan vites olması gereken kilometrede araç bağırıyorsa (devir yüksekse) yine kaçırdığı anlaşılabilir.
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
pedalda bosluk var ama araba düz yolda patinaj ceke biliyor onu denedim....
|
|
![]() |
|
aracınız başında durmanız gereken önemli bir parça değişiminde bulunmamanız kötü...debriyaj gerçekten önemli bir konu.ilk aracımda bende valeo taktırmıstım civic marka aracıma.1000 km dayanmadı debriyaj kaçırmaya başladı. parça yan sanayi çıktı. baskı balata çok önemli bir parça.keşke kendi orjinal pejo taktırsaydınız.o da aşağı yukarı o fiyatlarda çünki...
siz benim dediğim metodu deneyin.patinaj çekerek kalkıyorsa araçta sorun yoktur. ama baskı balatası yeni takılan bir araç kesinlikle aşağıda kavrar. bitmeye yakın pedal da boşluklar başlar ve yukarıda kavrar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
bana volero taktık dediler hatta 265 tl parca fiyatı verdiler...eskisine bakmadım.en iyisi baska bi ustaya sorayım onlar anlar herhalde degişip degişmedigini....1.6 xs var bende normalde bunların kalkısta cok seri olmaları lazım ama sanki cok seri degil
|
|
![]() |
|
baskı balatayı hangi marka taktılar?bu önemli.diğer bir konuda sana çıkan parçayı gösterdiler mi?
baskı balata değiştiği zaman genelde aşağıda kavrar.debriyaj zamanı gelip gelmediğini ben şöyle test ediyorum. bana da ustam öğretmişti. aracı alıyorum bulabildiğim en dik en baba rampada duruyorum. sonra el frensiz kalkıyorum. eğer araba kendini hemen toparlar devrini sağlarsa kaçırmıyor demektir. eğer balata kaçırırsa zaten ömrü billah kalkmaz o araba ordan...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
herkeze iyi aksamlar arkadaslar
ben baskı balatamı dün degiştirdim.ama debraj yukarıda kavrıyor....degişirken yanında yoktum acaba degiştirmedilerde bi ayar filan mı yaptılar.degiştirdilerse bunu nasıl anlarım.yani yeni baskı balatayı....daha önce hiç baskı balata degiştirmedigim icin bilmiyroum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |