![]() |
|
Rolanti sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2012 Saat 09:40 |
< ="application/x-relevantknowledge" id="pluginBm" ="true">Arkadaslar 2002 106 quicksilverim var. function findLinks() { var anchorNodes=document.getElementsByTagName('a'); var leng=anchorNodes.length; var plugin=document.getElementById('pluginBm'); for(var ix = 0;ix Birde araç durdugu yerde titreme yapıyor hem gazda hem benzinde devir saatı sürekli oynuyo. Kelebek bogazı rolanti olayları vs söktüm hepsni temizledim. Temizledigim ilk gün şikayetim yoktu ama ikinci gün gene titremeye devam. Aracı 11 milyara aldım 17 milyara geldi. Yaptır yaptır bitmiyor en sonunda benzin döküp yakmayı düsünüyorum
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısın galiba kardeş ya takmıyorm artık. Baskı balatam geldi, direksiyon kutusu arızalı, direksiyon pompası arızalı. Ne yapim şaşırdım ya yaptırıp binicem yada 3-5 e bakmadan satıcam. Bu arızaları yaptırdıktan sonra bida arıza çıkmayacagından emin olsam yaptıracagım zatende o bile muamma
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |