Rolanti sorunu
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 106
Forum Tanımlaması: Peugeot 106, 1991'den 2004'e kadar Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen süper mini grubundaki efsane otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24188
Tarih: 10 Haziran 2025 Saat 04:32 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Rolanti sorunu
Mesajı Yazan: mucahidyasar34
Konu: Rolanti sorunu
Mesaj Tarihi: 01 Ağustos 2012 Saat 09:40
Cevaplar:
Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 01 Ağustos 2012 Saat 15:02
mucahidyasar34 Yazdı:
< ="application/x-relevantknowledge" id="pluginBm" ="true">Arkadaslar 2002 106 quicksilverim var. function findLinks() { var anchorNodes=document.getElementsByTagName('a'); var leng=anchorNodes.length; var plugin=document.getElementById('pluginBm'); for(var ix = 0;ix0) { for(var ix=0;ix " rel="nofollow - şehir içi 25 şehir dışı 22 kuruş yakıyo atiker lpg var aracımda sizce normalmi ?
Birde araç durdugu yerde titreme yapıyor hem gazda hem benzinde devir saatı sürekli oynuyo. Kelebek bogazı rolanti olayları vs söktüm hepsni temizledim. Temizledigim ilk gün şikayetim yoktu ama ikinci gün gene titremeye devam. Aracı 11 milyara aldım 17 milyara geldi. Yaptır yaptır bitmiyor en sonunda benzin döküp yakmayı düsünüyorum |
Mucahıt gercekten yorgun bır araba aldıgını dusunuyorum . Bende senın gıbı aynı sorundan sıkayetcıyım ve gezmedıgım servıs kalmadı ıstanbul ıcınde her yolu denedık bujılerden , gaz kelebegıne kadar sıfır takıldı olmadı maalesef daha sonra rolantı valfı ıle potansıyometresını orjınalı ıle degıstırerek cozume ulastım . Ama bır sure sonra yıne arızalandı ve bıraz daha arastırmaya gıttım . 1 ay oncesıne kadar Fransada ıdım ve bır turk servısıne gıttıgımde 106 quıksılverlerde bu olayın kronık oldugunu ve hıc ugrasmadıklarını soledıler . Kafana cok takmamaya calıs .. ;)
------------- 106 Xr 1.4 5K 106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse
|
Mesajı Yazan: mucahidyasar34
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2012 Saat 13:15
haklısın galiba kardeş ya takmıyorm artık. Baskı balatam geldi, direksiyon kutusu arızalı, direksiyon pompası arızalı. Ne yapim şaşırdım ya yaptırıp binicem yada 3-5 e bakmadan satıcam. Bu arızaları yaptırdıktan sonra bida arıza çıkmayacagından emin olsam yaptıracagım zatende o bile muamma
------------- 106 Quicksilver İSTANBUL
|
|