![]() |
|
klima aydınlatması sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2012 Saat 08:33 |
herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inan ki hiç bir usta senin özendiğin gibi özenmeyecektir sökme takma işleirni yaparken. ustalar çatır çutur söküyorlar parçaları. ben bakmıyorum ustaya gittiğim zaman parçalar sökülürken. içim yanıyor valla.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
ergun1974 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: KOCAELİ / GEBZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ergun1974
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşım ben araba kliması üreten bir fabrikada çalışıyorum
kontrol panelinin arka tarafında 2 adet lamba vardır bunlar gece farları veya parkları yakınca devreye girer. muhtemelen o lambaları yakan soket yerinden çıkmıştır ve yada lambaları değiştirmen gerek. çok büyük bir sorun değil herhangi bir elektrik ustasıda yapabilir.
|
|
bozo1974
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
elim yatkındır aslında ama plastik aksamı pek dokunmak istemiyorum bi tırnak mırnak kırdıkmı kaldır komple çöpe at olmasın die işinin ehli bi yere yaptırmak istiyorum çünkü bu işlemde komple teyp paneli vırt zırt bisürü yer sökülüyo
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
aynı sorun bendede vardı. paneli söktüm ampulleri değiştirdim düzeldi.. eliniz yatkında kendiniz yapabilirsiniz..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Hocam sorununuzun giderilmesi çok basit kendiniz bile çok kolay yaparsınız aslında.
Herhangi bir oto elektrikçiye bile gitseniz çok kolay bi şekilde giderilir.Panelin arkasındaki aydınlatma ampulleri gevşemiş yada kablosunda kırıklık olabilir. Normal bir oto elektrikçi bile sorununuzu ucuz bir paraya halledebilirsiniz.Maksimum tutacağı para 20 lirayı geçmez.
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
adres varmıdır teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öz simge peugeotu tavsiye ederim fiyatları normal bayada ilgililer.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ankaralı arkadaşlar yardımcı olacak varmıdır??
|
|
|
|
![]() |
|
söylemeyi unuttum panel analog ve şu anda hiç bir ışık yanmıyor, daha önce bir iki tıklatınca yanıyordu ama artık hiçbiri yanmıyor
|
|
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bu konu daha önce açılmış biliyorum ama, sorunu kendim yapamayacağım için sizden tavsiye almak istedim, ankarada bu aydınlatma sorunu nu yapabilecek bir usta varmıdır güvenilir ve uçuk fiyatlar istemeyen şimdiden çok teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |