Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

klima aydınlatması sorunu?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24122
Tarih: 01 Kasım 2025 Saat 17:03
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: klima aydınlatması sorunu?
Mesajı Yazan: cgty86
Konu: klima aydınlatması sorunu?
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2012 Saat 22:32
Arkadaşlar bu konu daha önce açılmış biliyorum ama, sorunu kendim yapamayacağım için sizden tavsiye almak istedim, ankarada bu aydınlatma sorunu nu yapabilecek bir usta varmıdır güvenilir ve uçuk fiyatlar istemeyen şimdiden çok teşekkürler.

-------------
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2012 Saat 22:33
söylemeyi unuttum panel analog ve şu anda hiç bir ışık yanmıyor, daha önce bir iki tıklatınca yanıyordu ama artık hiçbiri yanmıyor

-------------
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit

Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2012 Saat 22:49
ankaralı arkadaşlar yardımcı olacak varmıdır??

-------------

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2012 Saat 23:48
öz simge peugeotu tavsiye ederim fiyatları normal bayada ilgililer.

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2012 Saat 23:57
adres varmıdır teşekkür ederim

-------------

Mesajı Yazan: senol73
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2012 Saat 00:34
Hocam sorununuzun giderilmesi çok basit kendiniz bile çok kolay yaparsınız aslında.
Herhangi bir oto elektrikçiye bile gitseniz çok kolay bi şekilde giderilir.Panelin arkasındaki aydınlatma ampulleri gevşemiş yada kablosunda kırıklık olabilir.
Normal bir oto elektrikçi bile sorununuzu ucuz bir paraya halledebilirsiniz.Maksimum tutacağı para 20 lirayı geçmez.

-------------
2004 1.4 HDI LOOK 206

Mesajı Yazan: falan
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2012 Saat 02:09
aynı sorun bendede vardı. paneli söktüm ampulleri değiştirdim düzeldi.. eliniz yatkında kendiniz yapabilirsiniz..

-------------
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel

Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2012 Saat 02:49
elim yatkındır aslında ama plastik aksamı pek dokunmak istemiyorum bi tırnak mırnak kırdıkmı kaldır komple çöpe at olmasın die işinin ehli bi yere yaptırmak istiyorum çünkü bu işlemde komple teyp paneli vırt zırt bisürü yer sökülüyo 

-------------

Mesajı Yazan: ergun1974
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2012 Saat 09:55

merhaba arkadaşım

ben araba kliması üreten bir fabrikada çalışıyorum
kontrol panelinin arka tarafında 2 adet lamba vardır bunlar gece farları veya parkları yakınca devreye girer. muhtemelen o lambaları yakan soket yerinden çıkmıştır ve yada lambaları değiştirmen gerek. çok büyük bir sorun değil herhangi bir elektrik ustasıda yapabilir.

-------------
bozo1974

Mesajı Yazan: zgr
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2012 Saat 18:31
Orjinalini yazan: cgty86 cgty86 Yazdı:

elim yatkındır aslında ama plastik aksamı pek dokunmak istemiyorum bi tırnak mırnak kırdıkmı kaldır komple çöpe at olmasın die işinin ehli bi yere yaptırmak istiyorum çünkü bu işlemde komple teyp paneli vırt zırt bisürü yer sökülüyo 

inan ki hiç bir usta senin özendiğin gibi özenmeyecektir sökme takma işleirni yaparken. ustalar çatır çutur söküyorlar parçaları. ben bakmıyorum ustaya gittiğim zaman parçalar sökülürken. içim yanıyor valla.

-------------
2001 206xt 1.6

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2012 Saat 08:33
herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net