![]() |
|
206 ACİL YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 Saat 14:24 |
|
arkadaslar merhaba 206 mda AİRBAG ısıgı yanıyor forumlarda arastrma yaptgımda surucu koltugu altında soketlerden bahsedılmıs aracımın butun koltuklarının altına baktım o sekılde bır soket vb seye rastlayamadım bu soketler nerededır gevsemısmı ona bakacagım yardım lutfen herkesten
Düzenleyen simurg - 24 Temmuz 2012 Saat 14:27 |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam o denilen soketler airbag için abs için sen sensörlere baktır kirlendiği için veya koptuğu için yanar genelde yada balatalarını kontrol ettir
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
pardon üstad airbag ısıgı yanıyor ya kusura kalmayın duzeltıyorum hemen
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
araçta yan hava yastıkları yoksa koltuk altında soket yoktur, ben koltuğun altına bakınca görüyorum soketleri
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
hocam koltugu one cekın ıyıce arkadan egılın kabloları gorceksınız ustunu plastıkle kapatmıs olabılırler
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
|
baktım kablo yok malesef aracım xlıne 2004 2 hava yastıgı var surucu hava yastgı ısıgı yanıyor
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
O zaman koltuk altında soket olmaması normal, com2000 ünitesinin üstünde airbag sargısı var onun soketlerinde bi gevşeklik falan olmuş olabilir
|
||
![]() |
||
|
eminmisiniz serco05 beyefendi sizin söylediklerinize istinaden şimdi com 2000 i dağıtacağım gevşeklik mi vardır yoksa sargı da kopuklukmu olmustur daha önce yoktu bu problem saygılar
|
||
![]() |
||
|
Dostum eminmisiniz derken tabiki bi ihtimal nasıl emin olabilirim kimse hiçbirşeyden emin olamaz, ihtimali yüksek biyerdir airbag sargısı o kadar. |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Eger sargidan ise com2000 komple degistirmenizi oneririm.
|
||
![]() |
||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koltuk altında soket yoksa arıza kesin airbag sargısındadır.Benim araçtada aynı sorun vardı.sargıyı değiştirdim sorun kayboldu.Bu arada valeo marka sargı 290 tl haberin olsun :(
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
||
|
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar bu forumun bu yanını çok seviyorum canlı bir forum hemen yardıma hazır arkadaşlık dostluk kokuyor.. neyse nerden bulabiliriz sargıyı acaba tesekkurler arkadaslar..
|
||
![]() |
||
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
sadece sargıya 290tl verme özelden mesaj attım
|
||
![]() |
||
|
yok mu bunu tamır eden bır muessese yada kurum kurulus sahıs.. at cope yenısını al.. bumudur yani..
|
||
![]() |
||
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
zamanla aşınmalardan dolayı yanmış olabilir zamanında benimde başıma gelmişti..
pp2000 bağlat söndür en güzel tavsiye budur.. ben öyle yaptım bidahada hiç yanmadı. saygılar.
|
||
![]() |
||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tamir eden var var da düzen tutmuyo verdiğin parada boşa gidiyo.Arıza devam ediyo anlıyacağın.
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |