Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 ACİL YARDIM LÜTFEN

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24047
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 22:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 ACİL YARDIM LÜTFEN
Mesajı Yazan: simurg
Konu: 206 ACİL YARDIM LÜTFEN
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 14:24
arkadaslar merhaba 206 mda AİRBAG ısıgı yanıyor forumlarda arastrma yaptgımda surucu koltugu altında soketlerden bahsedılmıs aracımın butun koltuklarının altına baktım o sekılde bır soket vb seye rastlayamadım bu soketler nerededır gevsemısmı ona bakacagım yardım lutfen herkesten 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 14:26
hocam o denilen soketler  airbag için abs için sen sensörlere baktır  kirlendiği için veya koptuğu için yanar genelde yada balatalarını kontrol ettir 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 14:27
pardon üstad airbag ısıgı yanıyor ya kusura kalmayın duzeltıyorum hemen

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 14:32
araçta yan hava yastıkları yoksa koltuk altında soket yoktur, ben koltuğun altına bakınca görüyorum soketleri

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 14:32
hocam koltugu one cekın ıyıce arkadan egılın kabloları gorceksınız ustunu plastıkle kapatmıs olabılırler

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 15:13
baktım kablo yok malesef aracım xlıne 2004 2 hava yastıgı var surucu hava yastgı ısıgı yanıyor 

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 15:19
O zaman koltuk altında soket olmaması normal, com2000 ünitesinin üstünde airbag sargısı var onun soketlerinde bi gevşeklik falan olmuş olabilir

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 15:27
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

O zaman koltuk altında soket olmaması normal, com2000 ünitesinin üstünde airbag sargısı var onun soketlerinde bi gevşeklik falan olmuş olabilir

eminmisiniz serco05 beyefendi sizin söylediklerinize istinaden şimdi com 2000 i dağıtacağım gevşeklik mi vardır yoksa sargı da kopuklukmu olmustur daha önce yoktu bu problem saygılar

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 18:06
Orjinalini yazan: simurg simurg Yazdı:

Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

eminmisiniz serco05 beyefendi sizin söylediklerinize istinaden şimdi com 2000 i dağıtacağım gevşeklik mi vardır yoksa sargı da kopuklukmu olmustur daha önce yoktu bu problem saygılar

Dostum eminmisiniz derken tabiki bi ihtimal nasıl emin olabilirim kimse hiçbirşeyden emin olamaz, ihtimali yüksek biyerdir airbag sargısı o kadar.

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 18:09
Eger sargidan ise com2000 komple degistirmenizi oneririm. 

Mesajı Yazan: ___KxL___
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 18:24
Koltuk altında soket yoksa arıza kesin airbag sargısındadır.Benim araçtada aynı sorun vardı.sargıyı değiştirdim sorun kayboldu.Bu arada valeo marka sargı 290 tl haberin olsun :(

-------------
2004 Peugeot 206 1.4 XT

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 18:38
Orjinalini yazan: ___KxL___ ___KxL___ Yazdı:

Koltuk altında soket yoksa arıza kesin airbag sargısındadır.Benim araçtada aynı sorun vardı.sargıyı değiştirdim sorun kayboldu.Bu arada valeo marka sargı 290 tl haberin olsun :(

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar bu forumun bu yanını çok seviyorum canlı bir forum hemen yardıma hazır arkadaşlık dostluk kokuyor.. neyse nerden bulabiliriz sargıyı  acaba tesekkurler arkadaslar..

Mesajı Yazan: nkre51
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 18:43

Orjinalini yazan: ___KxL___ ___KxL___ Yazdı:

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar bu forumun bu yanını çok seviyorum canlı bir forum hemen yardıma hazır arkadaşlık dostluk kokuyor.. neyse nerden bulabiliriz sargıyı  acaba tesekkurler arkadaslar..

sadece sargıya 290tl verme
özelden mesaj attım

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 21:24
yok mu bunu tamır eden bır muessese yada kurum kurulus sahıs.. at cope yenısını al.. bumudur yani..

Mesajı Yazan: pug206
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2012 Saat 21:33
zamanla aşınmalardan dolayı yanmış olabilir zamanında benimde başıma gelmişti..
pp2000 bağlat söndür en güzel tavsiye budur..
ben öyle yaptım bidahada hiç yanmadı.
saygılar.

Mesajı Yazan: ___KxL___
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2012 Saat 18:29

yok mu bunu tamır eden bır muessese yada kurum kurulus sahıs.. at cope yenısını al.. bumudur yani..

Tamir eden var var da düzen tutmuyo verdiğin parada boşa gidiyo.Arıza devam ediyo anlıyacağın.

-------------
2004 Peugeot 206 1.4 XT

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net