![]() |
|
206 hız sabitleyici hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2012 Saat 00:40 |
|
Arkadaşlar 2 hafta önce aracıma hız sabitleyici taktırdım, bugün dikkatimi çekti kornaya basınca hız sabitleyici devreden çıkıyor, en az 20 kere denedim ve her kornaya bastığımda devreden çıktı, acaba sistem böylemi çalışıyor, yoksa yol bilgisayarı işlemini yaparken çıkma com2000 almıştım ondamı bir sorun var?
Düzenleyen Serco05 - 16 Temmuz 2012 Saat 11:10 |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güvenlik nedeniyle kornaya basınca devreden çıkması normal
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
hiç denememiştim yola çıkınca denicem bakalım
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
serkans_21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkans_21
|
Bende 206+ plus var hız sabitleyiciyi nasıl taktırabilirim.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yok canim daha neler korna ile CC'nin alakasi yoktur. Simdi boyle soyluyorum ama birde tersi cikiyormus
![]() Yok ya olmaz, kornayla cc'nin devreden cikmasinin bir baglantisi yoktur. |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Çok ilginç bir durum daha önce hiç korna çalmamıştım sabitleyici açıkken :) Yarın unutmazsam bende bir deneyim bakalım fakat kullanım klavuzlarında felan yazmıyor korna ile devreden çıkartılabilir diye bir bilgi düşmemişler.
Benim dikkattimi çeken farklılık sadece şu oldu II Pause tuşu ile pause konumuna aldığımda tekrar II Pause tuşuna basınca pause konumundan çıkmıyor yani CC devreye girmiyor. Set butonlarına basınca devreye giriyor.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Benim giriyor. Hizini artiriyor olabilir misin? Cunku yeniden o tusa bastiginda bir onceki hizina sabitler. |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Malesef hiç bir şekilde tekrar devreye almıyor. Debriyaj, fren yada pause tuşu her ne şekilde devreden çıkarmış olursam olayım mutlaka set butonları ile tekrar devreye alıyor.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Mehmet kardeşim pause tuşu diye bahsettiğin kolun ucundaki tuşsa benimkinde de devreden çıkarıyor ve geri devreye almıyor hatta kayınbiladerin 308 var onda da almıyor ve ekranda hız sabitleme imkansız yazıyor. Korna konusunda eminim dün 200 km yol yaptım belki 20 kere denedim kornaya basarbasmaz çıkıyor devreden hafif baskı uyguluyorum kornaya ama çalmadan çıkmıyor, gerçi fena olmuyor otoyolda önüme falan giren araçlara uyarı amaçlı korna çalınca çıkıyor devreden çıkmasa zaten fren basıyorum o zaman cıkıcak
![]() |
||
![]() |
||
|
Aynen kardeşim benimkide aynı kayınbiladerin 308 de aynı |
||
![]() |
||
|
Hiç olmamasındansa bu şekilde olması bile bir nimet bizim için :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
|
Selam bendede senin modeldem 206 var fakat hız sabitleyici uygalatamadım senden ayrıntıları nerden nereye kablo çekildi ne yapıldı öğrenebilirmiyim?Teşekkürler |
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
![]() |
||
|
Kardeşim benim fren müşüründe 4 kablo var onun için kablo çekmedik sadece kolu taktık ve pp2000 den tanıttık tabi bu tanıtma işlemi için 3 usta 5'er saaten 15 saat kadar uğraştı sonunda çözdük ama, sen fren müşürüne bak 4 kablolu ise kolay, aracın 2004 çıkışlı ise 4 kabloluludur ama 2003 çıkışlı 2004 modelse büyük ihtimal 2 kabloludur, o zaman kablo çekmek gerekir o konuda da hiç bir bilgim yok. |
||
![]() |
||
|
Bu arada bugün yine defalarca denedim kornaya basınca cc devreden çıkıyor, gerçi ben bunu kendim için bir artı alarak görmeye başladım :)) Önüme ani araç çıkınca hemen elim kornaya ayağım frene gider hangisine önce basarsam cc devre dışı kalmış olur :)
|
||
![]() |
||
sahin_2978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
|
arkadaslar bende 2008 1,6 cıtroen berlingo var hiz sabitleyici taktırdım ama yazılımı atınca gostergeler devre dısı kalıyor denemesini yaptım hız sabitleyici devreye giriyor fakat gostergeler hepsi sıfırlanıyor
|
||
![]() |
||
sahin_2978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Konum: kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
|
yardımlarınızı bekliyorum
|
||
![]() |
||
|
Yazilim atmadan calismiyor mu? |
||
![]() |
||
|
Benzinli 1.4 206 larda da aynısı oluyor dostum, onlarda çözüm bulamadılar henüz
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin_2978
|
yazılım attıgımızda gostergeler sıfırlanıyor
|
||
![]() |
||
|
O halde bunun hiz sabitleyici ile bir alakasi yok. Bir sekilde yeni yazilim aracinizda dogru duzgun calismiyor. Dogru mudur? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |