|
206 cakmak degisimi hk [Cozuldu] |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mehmet38
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2012 Saat 00:45 |
Arkadaslar merhaba,
Aracimin cakmak girisini degistirmek istiyorum.Kullukten baslayip el frenine kadar olan tek parça plastigi tutan 2 adet torx vidayi söküp parcayi bos biraktim ama elim yanlardan soketi sökmek icin araya girmiyor.Koltuk sökmeden o plastigi nasil sokebilirim ? El freni kolunu tutan somunlarida gevsetemedim.Çözüm icin yardiminizi rica ederim. Düzenleyen koliva - 08 Temmuz 2012 Saat 21:47 |
|
Mehmet38
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koliva amca yardim lutfenn ( Gerekli izahati yapamadiysam parcanin fotografini ekleyebilirim )
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Amca mi? O kadar yasli mi gosteriyorum yahu Bir resim eklerseniz cok guzel olur. Düzenleyen koliva - 05 Temmuz 2012 Saat 07:28 |
|
zgr
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar... aynı işlemi bende yaptırdım. çakmağı değiştirttim. yalnız internetten yan sanayi bir çakmak almıştım.şu an o çakmak ( ki takalı daha 5-6 ay oldu) kullanmaya çalıştığımda tamamen yerinden çıkıyor. tavsiye ediyorum orjinal çakmak alıp takın.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
Mehmet38
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar basta belirttim plastigi esneterek yerinden cikardim.Yeni cakmagi taktım ama turuncu olan plastik kısmın ne kadar tırnakları olsada ben 502 ile yapistirdim.Sizde bu sekilde yaparsaniz sanirim sorun kalmayacaktir.Tlf dan yaziyorum konu basligini degistrmeyle ilgili bir yer göremedim.Sorun çözüldü olarak moderatorler yazarsa sevinirim.
Selamlar |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |