![]() |
|
far kararması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
grafnes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2012 Saat 19:37 |
![]() ![]() üstadlar benim sol far şekildeki gibi kara ama ben bunun içeriden mi dışarıdan mı olduğunu anlayamadım. çoğu kişi dışarıdandır dedi. zımparalayıp pasta cila atınca düzelir dendi. elimde malzeme var ama içeriden mi olduğu konusunda endişelerim var. onu nasıl anlarız. bir de boşuna bir işe girişip daha sıkıntılı bir hale getirmeyelim. bilinen zımpara-cila işlemi ile düzelir mi yoksa böyle korsan gibi kullanmaya devam mı etmeli? bu da kararmış farın büyük hali; http://img193.imageshack.us/img193/9664/dsc0266hu.jpg
Düzenleyen grafnes - 30 Haziran 2012 Saat 19:39 |
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-LINE MANUEL 2004
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üstad bence içerden gıbı duruyor zımpara vurmadan once ustaya gostermelısınız bi
|
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cıkmacıya gidip bunları ver üstünede 50-100ver iki tane yeniye yakın al ben öle yaptım dış kısmının camını temizleme zaten 80-100istiyolar içide kirlidir onun od ayrı en iyi çözüm saygılar..
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Far içten kararmış, gibi gördüm ben resimden anlaşildiği kadari ile.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
arabasının farları dışardan yanmış birisi olarak, bu kararmanın içten olduğunu söyleyebilirim. dıştan olunca kararma şeklinde değilde soluklaşma matlaşma pütürleşme şeklinde oluyor... o yüzden dışını elleme derim.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benim farlarda aynı dostum resimdeki gibi kararmış, kaç gündür far temizleme işini araştırıyorum 120 tl fiyat veriyolar ortalama şimdilik beklemedeyim, uygun fiyatlı bi çozüm bulursan benimde ihtiyacım var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |