Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

far kararması

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23745
Tarih: 09 Kasım 2025 Saat 04:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: far kararması
Mesajı Yazan: grafnes
Konu: far kararması
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2012 Saat 19:37

< style="height: 80px; width: 444px; border: 1px solid grey; padding: 2px; ">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="de">German< value="el">Greek< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="ko">Korean< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="auto" ed="ed">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="de">German< value="el">Greek< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="ko">Korean< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="th">Thai< value="tr" ed="ed">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish
Detect language » Turkish
üstadlar benim sol far şekildeki gibi kara ama ben bunun içeriden mi dışarıdan mı olduğunu anlayamadım. çoğu kişi dışarıdandır dedi. zımparalayıp pasta cila atınca düzelir dendi. elimde malzeme var ama içeriden mi olduğu konusunda endişelerim var. onu nasıl anlarız. bir de boşuna bir işe girişip daha sıkıntılı bir hale getirmeyelim. bilinen zımpara-cila işlemi ile düzelir mi yoksa böyle korsan gibi kullanmaya devam mı etmeli?
bu da kararmış farın büyük hali;  http://img193.imageshack.us/img193/9664/dsc0266hu.jpg" rel="nofollow - http://img193.imageshack.us/img193/9664/dsc0266hu.jpg
< style="height: 80px; width: 444px; border: 1px solid grey; padding: 2px; ">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="de">German< value="el">Greek< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="ko">Korean< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="auto" ed="ed">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="de">German< value="el">Greek< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="ko">Korean< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="th">Thai< value="tr" ed="ed">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish
Detect language » Turkish

-------------
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-LINE MANUEL 2004

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sansasyon61
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2012 Saat 20:08
üstad bence içerden gıbı duruyor zımpara vurmadan once ustaya gostermelısınız bi

Mesajı Yazan: BULUT06
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2012 Saat 21:36
cıkmacıya gidip bunları ver üstünede 50-100ver iki tane yeniye yakın al ben öle yaptım dış kısmının camını temizleme zaten 80-100istiyolar içide kirlidir onun od ayrı en iyi çözüm saygılar..

Mesajı Yazan: xpyhre
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2012 Saat 22:58
Far içten kararmış, gibi gördüm ben resimden anlaşildiği kadari ile.

-------------
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)

Mesajı Yazan: maestro
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2012 Saat 23:39
arabasının farları dışardan yanmış birisi olarak, bu kararmanın içten olduğunu söyleyebilirim. dıştan olunca kararma şeklinde değilde soluklaşma matlaşma pütürleşme şeklinde oluyor... o yüzden dışını elleme derim.

-------------
Kem âlât ile kemâlât olmaz...

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2012 Saat 23:51
Benim farlarda aynı dostum resimdeki gibi kararmış, kaç gündür far temizleme işini araştırıyorum 120 tl fiyat veriyolar ortalama şimdilik beklemedeyim, uygun fiyatlı bi çozüm bulursan benimde ihtiyacım var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net