![]() |
|
bakım fiyatı nasıl? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2012 Saat 14:11 |
|
merhabalar arkadaşlar. imzamdaki aracımı yağ ve filtre değişimi için peugeot özel servisime götürdüm. bakımdan sonra araca check-up yapıldı. ve değişmesi gereken parçalar olduğu söylendi. aşağıdaki fiyat çıkarıldı.
yapılacaklar: sağ salıncak , motor alt kulağı , sağ ve sol aks keçesi, arka torsiyon, arka amortisörler, şanzıman yağı, sağ aks körüğü değişimleri. işçilik dahil hepsine 1130 tl. fiyat çıkarıldı. nakit yaptırmayı düşündüğümü söyledim. 1000 tl. civarına düşebileceklerini söylediler. sizce verdikleri fiyat nasıl?
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o özel servisler yokmu özel servisler ahh ahh .1000 tl iyi para abi
|
||
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Fiyati bilmiyorum ama kullanilan parcalarin orjinalliginden emin olun. Ustaya bu konuda guvenmeyin.
Düzenleyen koliva - 30 Haziran 2012 Saat 17:17 |
||
![]() |
||
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
|
takılan parçalar orjinal değilse fiyat baya tuzlu. Düzenleyen xpyhre - 30 Haziran 2012 Saat 14:41 |
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
Ben daha yeni komple ön takım herşeyi değişti-ön arka amortisörler - ön arka fren balataları-aks körükleri keçeleri beni torsiyona bişey demedi usta daha bi kaç ufak tefek şeyde vardı listede hatırlamıyorum500lira falan tutmuştu bu torsiyon baya pahalı heralde 600-700lira var o zaman torsiyon
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
üstad gereken parçaları sız kendınız temın edın ve ustaya sadece işçilik konusunda anlaşın ustalar cok dumencı :) bızzat aksaray otocularında sahıt oldu usta degıstırmedıgı parcanın parasını gelıp almak ıstedı :) dukkan sahıbıde arac sahıbıyle gel ole verırım dedı kı bu usta baska yere kesın gerı vermıstır parcayı
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Fiyat yüksek parçalar 430-450 civarı tutar 550 tl işçilik fazla |
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
|
YEDEK PARCADAN O KADAR PARA KAZANDIKLARİ YETMEZMİŞ GİBİ. BİRDE
İŞÇİLİKTEN YONTUYORLAR, KAZANIYORLAR. HOCAM SENİN YERİNDE OLSAM
PARÇALARİ ALIRIM TUTARİM
SANAYİNİN YOLUNU ORDA TAKTIRIRIM YARI FİYATINA. ÖZEL SERVİSTE
CALİŞANLARİN COGU ZATEN SANAYİDEN CIKMA ELEMANLAR. iNAN CEBİNDEN CİKACAK PARANIN YARISI CEBİNDE KALIR.
Düzenleyen xpyhre - 30 Haziran 2012 Saat 18:56 |
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
merhabalar . geçen hafta konuştuğumuz yağ değişimini yaptırdım. başında bekledim parçalar gelirken. peugeot amblemli ağzı kapalı poşetlerde geldi filtreler. kullandığı yağ totaldi. yanımda açıldı bidonun ağzı. kısacası parçaların orjinal olduğunu gördüm. zaten onlarda yetkili servisten alıyorlarmış parçaları.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
|
merhabalar. değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize. parçaları tek tek fiyatları ile yazdığı kağıttan aktarayım sizlere. sağ salıncak: 120tl. motor alt kulağı: 45 tl. sağ-sol aks keçesi: 20x2= 40 tl arka torsiyon : 580tl arka amortisör: 90x2= 180tl şanzıman yağı 30x2= 60tl. ( buradaki 2 litre galiba) sağ aks körüğü 25 tl işçilik 80 tl toplam:1130 bu yazdıklarımda sanırım torsiyonun içindede(580 tl) işçilik ücreti var. çünkü onu daha önce fiyat almıştım. |
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
|
merhabalar. ben gerekli parçaları ayrıntısı ile aktardım yukarıda. bu parçaların tamamı bu civarda tutar diyorsunuz. peki bu parçaları siz takabilecek misiniz? veya yönlendirebileceğiniz sağlam bir usta tavsiye edebilir misiniz? garantili iş yapabilecek.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
|
merhabalar. yapılan yorumların tümü senin söylediğin yönde. benim de aklıma yatıyor parçaları alıp taktırmak. ancak maalesef ki sağlam bir ustam yok. sanayiye gitsem hangi ustaya güvenip vereyim ki arabayı. çok ustalar gezdim. ancak bu servisimdeki gibi garantili iş yapan çıkmadı. yaptıkları iş bir-iki ayda dağıldı. birde bu kadar masraflı bir işi ilk kez gideceğim bir ustaya emanet etmek düşündürüyor beni.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Istanbul gibi bir yerde usta bulamiyorsan diger illerdeki arkadaslarimiz ne yapsinar
![]() |
||
![]() |
||
|
doğru söylüyorsunuz ancak benim şanssızlığım mıdır bilemiyorum. elektrikçi,motorcu pek çok usta dolaştım. yaptıkları işi hep düzelttirmek zorunda kaldım. yapılan işlerde çok karışık işler değildi ve bu düzeltmelerin hepsini de bu gittiğim servis yaptı. ancak onun da fiyat malum işte.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|
bide yetkili servise telefon açıp aynı işlem için hem parça hem işçilik toplam ücreti bir sorun. öyle karşılaştırın. yetkili servisin de fiyatı yüksek gelirse bence parçaları şahin peugeotdan alıp özel bir servise işçilikle yaptırıp geçin daha uygun olur. ben bakımı yaparken PEUGEOTMARKET den Murat Bey den sipariş ettim, Muğla Bosch Car Service e yaptırdım. yarı yarıya ucuza geldi. işte harcama kalemlerimin linki: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23495 ki benim yedek parça fazla değildi. sizin epey alacağınız parçanız var. tavsiyem ince eleyip sık dokuyun, fiyat epey makul olacaktır... |
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Bu kadar insafsızlık olmaz kardeşim abartmışlar resmen,
hiç araştırmıyormusunuz bir telefon açıp sorun parça almanız gerekmiyor bilgi alın hiç olmazsa yazık günah para kolay kazanılmıyor , usta yok diyorsunuz usta var azda olsa dürüst işinin ehli ustalarda var ama araştırmanız bir bilene sormanız gerekiyor,
sağlık olsun diyelim
Saygılar,
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bende Şahin peugeot muratla 2 gün önce tanıştım 2 parça aldım piyasada daha ucuzunu bulmak gerçekten imkansız gibi, yardımseverliği zaten ayrı bi konu, bence şahin peugeotya sormadan kesinlikle parça almayın, Kendisi takdir edilecek esnaflardan
|
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
karedeşim senin gittiğin servis nerde?
|
||
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
torsiyona ne yapılacağı önemli, bu bakımlar için dışarıdanda fiyat alın, sitemizin sponsorları ile görüşün.
|
||
![]() |
||
|
ikitellide.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |