![]() |
|
307sw 50.000 bakımı ve fiyat tablosu :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 16:24 |
ÖNCELİKLE ŞAHİN PEUGEOTA TEŞEKKÜRLER!
herkese selamlar. geçenlerde lastik değişimi ile ilgili 2. el goodyear aldım diye başlığım vardı (pek sallayan olmamış ama neyse
![]() Muğla Merkezin tekel ortamından fazlasıyla bıkmış biri olarak hemen bakımda gereken parçaları öğrenip fiyat araştırmasına başladım (araştırmazsam call center gibi sokarlar adama). Buradaki peugeot özel servisinden parça ve işçilik fiyatları aldım. tüm harcamalarımı ve verilen fiyatları aşağıya yazıyorum.
parça fiyatları
MUĞLA (Özel) ŞAHİN PEUGEOT
iki adet rot kolu: 90tl (teknorot) 30tl (teknorot)
4 adet orjinalt buji: 60tl 44tl
hava yağ polen fltresi: 60tl 43tl
ön fren balataları: 55 (fredo) 45tl (fritech)
kargo: 7tl
toplam: 265tl 168tl
işçilik fiyatları Muğla Özel bosch car service
parça değişim işçiliği: 100tl (rot ayarı hariç) 50tl
rot ayarı: 20tl 20tl
disk torna: 30tl 20tl
toplam: 150tl 90tl
mobil s2000 10-40: 65tl
yağ ve şahin peugeot ve bosch car servis ile toplam: 258tl + 65tl
yağ ve muğla Özel toplam ücreti: 415tl + 65
yani anlayacağınız, buradaki peugeot özel servisine gözümü kapatıp aracı bıraksam epey bi yolardı.
araştırıp fiyat alarak çaba göstererek daha uygun fiyata geldi.
lastiklere balans ile beraber toplam 215 tl vermiştim.
lpg bakımında biraz yolunduk ama:
filtreler + ısı müşiri (bozuktu) +kalibrasyon: 100tl
ŞİMDİ GELELİM cebimizden çıkan TOPLAMA:
parçalar + yağ + işçilik + lastikler + lpg:
168 + 65 + 90 + 215 + 100 = 638 tl cik
![]() özel servise verseydim:
parçalar + yağ + işçilik + lastikler + lpg:
265 + 65 + 150 + 215 + 100= 795tl gidecekti...
kar: 157 tl.
bilin istedim, teşekkürler...
Düzenleyen albayman - 17 Ekim 2015 Saat 20:50 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel bılgıler ustad benım 50000km ye 6000 kaldı kı ben yazdıklarınızın cogunu degıstırıdm bı rotlar var oda dokanmaz :D
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
bu arada ben on dısklerı orjınalı ıle degıstırdım ve on arka balatalar degıstı ıscılık dahıl 260tl verdım buda bılgınıze :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Yüksel ustadan uzak durmak gerekiyormuş
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
bu arada küçük bir detay: frenleme için pedala basmam gereken mesafe azalmış, fren pedalı daha yukarıda kavrıyor, aşağıya kadar basmam gerekmiyor artık. çıkan eski balatalar neredeyse kağıt gibiydi, önceki sahibi hiç değişmemiş... sansasyon: fiyat güzel görünüyor. kullandığın malzemeye de bağlı tabi.
metin: yükseli şöyle bi soruşturdum sanayinin eskilerine; "aslında çok iyi niyetli çok sağlam adamdı ama onu yanında çalışanları bitirdi zamanında". dediler, ama şuan pek tutulmuyor, fiyatlarının yüksek olduğundan şikayetçi çoğu kişi...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
üstad on dıskler dedıgım gıbı orjınal balatalar ıse tırıvırı ( trw ) yani :D:D
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |