![]() |
|
Sagon salincak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2012 Saat 23:07 |
Merhaba arkadaslar. İmzamdaki aracta bozuk yolda sag on tekerden gelen lakirti sesinden dolayi ozel servise gittim. Servis malesef utanarak uzulerek soyluyorum cebimdeki tum parayi almak icin herseyi yapti... İlk basta radyotor suyunda yag var dedi antifrize baktim tertemiz aracim hic hararet yapmadi ses icin arka torsiyon degisecek dedi daha degiseli bbir yil olmadigini soyledim abi sadece sol arka bozuk ama suan idare eder bozulmaya basliyo diye kivirdi daha nicesi... Soyledigi tek dogru sey sag on tarafta lastikle baglantili hafif u seklindr bir demir parcasinin degismesi gerektigi. O parcanin ne oldugunu bile soylemedi arastirip buldum salincak. Evet arkadaslar sag on salincak bozuk. Duz yolda sorun yok ama bozuk yolda lakirtili ses cikariyor. Pazar gunu ankaradan alanyaya yolculuj yapmayi planliyorum. Salincak beni engeller mi
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bıldıgım engellemez sadece lakırtı yapar.. ama tabı dıkkat etmek gerekır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
Salıncağı değiştirmeden yola çıkmayın uzun yol yapacaksınız hem kendi hem başkasının canını tehlikeye atamayın o parçanın kopması yada rotilinin yerinden çıkması durumunda süratli isenizdireksiyon hakimiyetini kaybedebilirsiniz |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Degerli aciklamaniz icin cok tesekkur ederim pazartesi gunu yaptirip gitmeyi dusunuyorum hemen yapilabilecek bisey midir
|
|
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
1 saatlik işi vardir muhtemelen. Ustanın iş yoğunluğunada bağli olabilir. Benimde arka salıncak ve aks kafasi değişmişti maximum 2 saat sürdü.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Merhab arkadaslar alanyadayim:) aracimla cok guzel keyifli bir yolculuk yaptik. Bugun alanyada bi ustaya araci gosterdim tum sicak kanliligiyla benle ilgilendi salincagi soktu ve sapa saglam dedi sag rot basinta bosluk var ses muhtemelen ondan ama ondan olmasa bile degismesi gerek lastik yer dedi ve degistirdik rot ayarida yapildi nitekim ses daha zor gelmeye basladi ama malesef kesilmedi. Duz yolda problem yok bozuk yolda donerken yapiyor sesi tekrar tarif etmek gerekirse tok bir ses tak tak tak seklinde esnemelerde oluyo gibi usta amortisorden olabilir yada takozdan dedi benim aklima amortisor yatmadi cunku amortisor olsa arac saga yoda sola coker dusuncesindeyim muhtemelen takozdan usta takozdansa degistiririm ama amortisorun bir yil garantisi var tatil bittiginde bisey olursa beni nerden bulacan ta ankaradan alanya ya mi gelecen en mantiklisi ankarada yaptirman dedi onemli bi ses oldugunu dusunmuyoruz sizce sorun nedir amortisor icin 60-120 arasi fiyat cikardi 40 lirada iscilik takozlarda 40 lira
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Yarin amortisoru yaylardan ayirip kontrol edecek duruma gore yaptiracaz
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Takozdan tak tak diye ses yapmaz.Metal sürtme sesi gibi ses çıkartır.Akslara baktırmanızı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Akslarin maliyeti ne olur
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Peki akslarin aciliyati var mi sorun motor kulagindan kaynaklaniyo olabilir mi motor kulagi kirik demisti servis
|
|
|
|
![]() |
|
bence güzel bir rot-balansçıya baktırın ,araca binsin test etsin.daha sağlıklı olur.
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
hehehe 2 gündür uğraşıyoruz, çok pahalı olmakla birlikte bulabililen varsa bana yollasın onu.
![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Akslar bozuk olsa surusu engelleyecek tehlikeli bi durum mudur
|
|
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Motordan aldığı gücü tekerleklere ileten parçanın adına aks deniyor.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
aks önemli parçadır,kırılması durumunda kazaya sebebiyet verebilir Allah korusun.Siz bence bi rot balansçıya götürün ,forumdan tavsiye bir yere kadar olur.Yabancıyım nereye götüreceğimi bilmiyorum diyorsanız şöyle bir tavsiye verebilirim.Arabanızla bullunduğunuz yerde sıfır lastik satışı yapan yerleri gezin içinize sinen (tamam bu adam anlayabilir) dediğiniz bir yer mutlaka vardır.Orada sorundan güzelce bahsedin.Özellikle arabanın esnemesi sırasında tak sesi geldiğini söyleyin,çıkın bi test edin aracı.her bir yerine baktırın ,değişmesi gereken parça varsa söylerler size.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Akslar kontrol edildi ve saglam sorun sag on salincakta cikti arkadaslar. Aslinda basindan beri dag on salincak demistim ustaya salincak degisecek. Suan parca almaya gitti usta degistikten sonra test surusu yapip sonucu paylasirim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Sag on salincak degisti sorun giderildi cok sukur
|
|
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Tesekkur ederim keske istanbulda oldaydim sahin pejodan sasmazdim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Ankara da sponsorumuz yok mu?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |