|
motor yıkatma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 Saat 19:25 |
arkadaşlar bugün bir tanıdığım aracının motorunu yıkatmış araç wolswagen caravelle motor pırıl pırıl olmuş acaba bende yaptırsam mı diye düşündüm.önce bir kimyasal sıkmışlar daha sonra makinayla su tutmuşlar bu arada beyini kapatmışlar .bizim araçlarda böyle bir uygulama sorun yaratır mı kısacası yıkatsam bir zararı olur mu?
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
BULUT06
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
wd 40ı al eline 7liraya bide bezbide fırca sadece eksoz borusuna sıcratma pırılpırıl....
|
|
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Valla bende geçen sene yıkatmışdım gerçekden süper oluyo pırıl pırıl sanki sıfır almış gibi ama sonradan duydum ki zarar veriyomuş bidada yıkatmam asla alıyorum elime cam sili 3 ayda bi siliyorum ölede parlıyo :) :)
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
İşinin ehli birisine temizletirseniz sorun yaşamazsınız. Yanlız 307 lerde camın altında izolasyon için keçeler var, bunlar ıslanırsa kuruduğunda çürüyüp sakıyor. Onlara dikkat etmelisiniz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Sorun olmaz. Sigorta kutusu, enjeksiyon beyni, alternatör ve aküyü nemli bir bezle yahut naylonla kapat gerisini nasıl istiyorsan öyle yıka.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |