motor yıkatma
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23653
Tarih: 21 Aralık 2024 Saat 21:33 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: motor yıkatma
Mesajı Yazan: elsoberano
Konu: motor yıkatma
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2012 Saat 19:25
arkadaşlar bugün bir tanıdığım aracının motorunu yıkatmış araç wolswagen caravelle motor pırıl pırıl olmuş acaba bende yaptırsam mı diye düşündüm.önce bir kimyasal sıkmışlar daha sonra makinayla su tutmuşlar bu arada beyini kapatmışlar .bizim araçlarda böyle bir uygulama sorun yaratır mı kısacası yıkatsam bir zararı olur mu?
------------- 307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: BULUT06
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2012 Saat 19:56
wd 40ı al eline 7liraya bide bezbide fırca sadece eksoz borusuna sıcratma pırılpırıl....
|
Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2012 Saat 20:28
Valla bende geçen sene yıkatmışdım gerçekden süper oluyo pırıl pırıl sanki sıfır almış gibi ama sonradan duydum ki zarar veriyomuş bidada yıkatmam asla alıyorum elime cam sili 3 ayda bi siliyorum ölede parlıyo :) :)
------------- HONDA CİTY 1.4 ES İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2012 Saat 23:35
İşinin ehli birisine temizletirseniz sorun yaşamazsınız. Yanlız 307 lerde camın altında izolasyon için keçeler var, bunlar ıslanırsa kuruduğunda çürüyüp sakıyor. Onlara dikkat etmelisiniz.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesajı Yazan: Kemanyak
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2012 Saat 00:50
Sorun olmaz. Sigorta kutusu, enjeksiyon beyni, alternatör ve aküyü nemli bir bezle yahut naylonla kapat gerisini nasıl istiyorsan öyle yıka.
------------- Kemanyak Kisses You 207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008
|
|