![]() |
|
206 egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 23:39 |
selamlar arkadaşlar.egzoscu aracımın egzosunda delikler olduğunu söyledi. komple değişecek dedi. egzosda delik olması araçta ne gibi sorunlara yol açar? büyük zararlar verir mi? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En kotusu ses yapar. Yakit tuketiminiz az bisey artar. Egzosun neresinde delik varmis son susturucuda mi?
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
usta bunu geçen yaz söylemişti. bende o zaman çok umursamadım. o yüzden sormadım neresinde diye. bir kaç yerine kaynak yaptı. ama tamamı değişecek dedi. peki bu delikler arabanın gidişini etkilermi çünkü bu sıralar araç zor gidiyor gibi geliyor bana.
|
|
![]() |
|
CEM1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
durumunuz varsa degiştirin cok phalı bir parca degil katalizör veya egzosdadır kataliför pahalı ama iptal ettir araban rahatlar ...
|
|
![]() |
|
triger seti, arka torsiyonlar derken egzos da çıktı şimdi. ses rahatsız edici olmaya başladı. sanırım 3. sıraya alıcaz egzosu değiştirmeyi.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Etkiler ama onu cok anlayacaginizi sanmiyorum. Kaynak yaptiysa o zaman muhtemelen son susturucunun orta egzoza baglanti noktasindan curumustur. Eger boyle ise orta egzoz+susturucu degistirmelisiniz. Durumunuz el veriyorsa degistirin gitsin. Aklinizda olsun eger orta egzozu da degistirmeniz gerekiyor ise orta egzozun katalitik konvertor cikisina baglandigi yerde flans denilen yayli bir mekanizma vardir. Eger o kisim dogru degistirilmezse ve bakir gresi gibi yuksek isiya dayanikli bir gres surulmezse, ilk kalkista ve vites degisimlerinde ciyyyk diye bir ses alirsiniz ![]() |
|
![]() |
|
Etkiler ama onu cok anlayacaginizi sanmiyorum. Kaynak yaptiysa o zaman muhtemelen son susturucunun orta egzoza baglanti noktasindan curumustur. Eger boyle ise orta egzoz+susturucu degistirmelisiniz. Durumunuz el veriyorsa degistirin gitsin. Aklinizda olsun eger orta egzozu da degistirmeniz gerekiyor ise orta egzozun katalitik konvertor cikisina baglandigi yerde flans denilen yayli bir mekanizma vardir. Eger o kisim dogru degistirilmezse ve bakir gresi gibi yuksek isiya dayanikli bir gres surulmezse, ilk kalkista ve vites degisimlerinde ciyyyk diye bir ses alirsiniz ![]() [/QUOTE] teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. söylediğiniz parçayı flansı daha önce forumda bir konuya yazdığınız bir cevapta okumuştum. sabit kısmın hareketli kısma bağlandığı noktada yanılmıyorsam. o aklımda. tekrar teşekkürler bu incelikleri bizimle paylaştığınız için.
|
|
![]() |
|
Rica ederim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |