![]() |
|
ŞANZIMAN PROBLEMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 Saat 18:57 |
şu 206 nın şekli kaçtane arabada var? bi iki masade makyaj, 4 tane jant bitti :)
bu paraya yok başka markalarda bu şıklık. nazar degmesin kimsenin 206sına maasallah...
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bunun sebebı bendede oluyodu sanzıman cok ısındıgında trıptonık ya selenoıdler ya yag cok ısındıgı ıcın ozellıgını kaybedıyo yada hıdrolık blok bunu fren musuryle cozemezsın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
allaha şükür 3 ay oldu 3. 206 mı alalı motor yada şanzıman sorunu yaşamadım. Ufak tefek şeyler oldu devir daim kütüğü, Gergi bilyası ateşleme bobini vs. motor ve yürüyenden sıkıntı yaşamadım. Genelde Peugeot için yürüyeni çabuk bozulur derler tabi dikkat meselesi haldır haldır çukurlara girmem setlerden 60-100 kmh geçmem.
Peugeot'a devam :) |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
valla benim araç ta serbvise gidince tüm bonusları topluyor sanzuman on numara diyorlar sorun yok diyorlar
ama yağ ısınınca sapıtmasına çözüm bulamıyorlar sadece yorum yağ sogutucularını değiştirelim(garantisi yok) selenoidler vsvs olur mu böyle deneme yanılma yöntemi günümüzde ahh al4 ah
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Ben değiştirdim, ama çözülmedi... Servise gittim, bilgisayara bağladılar vs. vs. ye baktılar (Aktif iriyıl/İstanbul) hiç bir sorun yok, hatta gördüğümüz en sorunsuz ve temiz araç dediler (?).. Vites değişimleri 3000-3700 d/d arasında yapabilir miş, sadece güncellemeye bakmayı unutmuşlar o kadar ...
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Serkan 206 haklısın alana yazık gerçekten. ama bu kronik masraflar bitmek bilmiyor. hani maksadım birilerini kazıklayın demek değil olamaz. alan da zaten baktırsın ona göre alsın.
yoksa kul hakkına girer. ama bu pejo ya gülü sevip dikenine katlanacaksın yada satacaksın. 3. bir şık daha var. ayırırsın hurdaya parçalarını verirsin parçacıya seçmek sana kalmış ben satsat derken aman birilerini kazıkla anlamayasın sonra....
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Bence arızalar kullanıcaya göre değişiyo benim aracımda triptonik vites 3 senedir 1 kere arıza çıkardı oda selenoidlerden bir dahada arıza falan çıkarmadı hem ona bakarsanız otomatik vites araçların tüm markaları sorunlu
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
sayın toga406 (deneyimli üye) ''sat sat sat ugraqsma hiç biri biter biri başlar'' alana yazık değil mi :) Düzenleyen serkan206 - 11 Haziran 2012 Saat 00:54 |
|
![]() |
|
GANDALF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|
|
2006 sw 1.6 16 valf otomatik
|
|
![]() |
|
GANDALF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
beyler bu çok ama çok basit fren müşürünü değiştir tüm sorunun çözülecek ve bana dua edeceksin sadece 20 25 tl masrafla bu durmun cözülür
|
|
2006 sw 1.6 16 valf otomatik
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
:) bitmiyor değilmi ama ben buna çare bulacam hele bi ankaraya geleyim:)
|
|
![]() |
|
pejoda ha bire al4 veya şanzıman veya elektonik sorunları off dedirten cinsten yani
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
307 değil abi pejolar böyle diğer araçların formlarınada giriyorum adamlar yok teyp çalışmıyo yok far patladı yok bilmem ne bizimkiler şanzıman motor vs... hakkaten sıkıntılı ya
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
sat sat sat ugraqsma hiç biri biter biri başlar
|
|
![]() |
|
CEM1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
BU 307NE SORUNLU ARABA YAHU SATIN GİTSİN ...
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum sorunun umarım çözülür ancak büyük yazıyla değil küçük yazıyla yazman gerek..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
yağın çok ısınmasının sebeplerini ve çözümünü sıralayacak babayiğit aranıyor.
|
|
![]() |
|
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
sanırım al4 tipi şanzımanların genel sorunu, yağın çok ısınması, yağ basıncının düşmesi, fren müşürü, fren bantları yada selonid valflerin görevini yerine getirememesinden kaynaklanıyor olabilir. bu konu ile ilgili forumda bolca konu var
|
|
307 1.6i otm. XT Premium BVA
|
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
arac trıptonıc galıba, debrıyaja basma vazıfesı gören elektrılı motorun arızasından kaynaklanıyor..ısınınca yapar genelde...
|
|
yaptıgın işi teslım ederken, kafanda ufacık bı suphe varsa bıle, emin ol, o iş olmamıstır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |