![]() |
|
Cam Suyu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 17:24 |
merhaba arkadaslar benim cam suyuyla ilgili bir sorum olucakdi aracimin on cam suyu püskürtme hizi bir kac gündür cok azaldi gecenlerde suyu bitmisdi yanlislikla el aliskanligi icinde su yokken bos basdim cam su püskürtme koluna ondan sonra deposunu doldurdum fakat onceki kadar hizli su atmiyo arka cam kisminda bi kisiklik yok ama onlerde epey bir yavaslama var bilgisi olan arkadaslar varsa yardim bekliyorum lütfen tsk..
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
![]() ![]() ![]() ![]() |
su yokken bastıysa belki deponun dibindeki pislik borulara kaçmıştı kısmı olarak tıkanmış olabilir, belki bir süre sonra düzelebilir.
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Motor kaputunun altında ( muhafazanın altında ) silecek boruları var ordan basınçlı hava ile açtırabilirsiniz.
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
ben de aynı hatayı yaptım içinde su yokken püskürtme yapmak istemiştim dibindeki pislik uçları tıkamıştı hava falan verdik kar etmedi değiştik mecburen arkada aynı şekildeydi onu değişmedim öyle duruyor.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
2 gundur su tankini en az 10 kere doldurup sikarak bosalttim,shell in yazlik cam suyunu kullandim ,uclari igneyle temizlemeye calisdim banamisin demedi en son su gelen yerlere agzimi dayiyip sunni tenefüs bile yapdim yok yemiyo valla :(
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıkıntılı bir arıza ama eger su atıyorsa hıc oynama belkı zamanla acılır.İlla yapılsın dersen pompa sökülecek ve borulara hava verılecek ve gerı takılacak.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kaputu açıp fıskiyeye gelen boruların ucunu fıskiyeden çıkartın. Daha sonra fıskiyeleri yarım tur çevirerek yerinden çıkartın ve tersten hava tutun. Bu şekilde temizlenirse olur, yinede olmazsa iki adet fıskiye memesi almanız gerekiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
sagolun arkadaslar tesekkür ederim dediginiz gibi en iyisi ben biraz bekliyim iyi kotu atiyo simdilik biraz sonradan acmazsada en temizi 2 adet yeni fiskiye artik
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
benden tavsiye basıncı geri doğru ver. uçtan geriye çünkü tıkanma işlemi o küçücük yerden basıncta olsa tahliyeye izin vermiyor anlasılan
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
çözdün mü sorunu azizim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
cözdük usta servise gittim kontrol eddiler cama su sikan meme ler tikanmis ve kurtarma sansi da yokmus sparis verdiler 2 güne geldi takdilar simdi canavar gibi servis ustasi bana ucuz cam suyu kullanmamami söledi kristallesme yapiyomus ve tikiyomus. nerdeyse garantiden degil de senin kendi hatan ucuz malzeme kullanmis bozmussun ödeme yapman lazim diyiceklerdi valla zor yirttik :)
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
valla o memeler daha kullanılırdı. napacaktı usta söyleyeyim memelerin ucundan geriye dogru basınc yada su verecekti. pislikler geldikleri gibi geri çıka caktı. neyse çözmüşsün
|
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Benim arka cam sanki çocuk işiyor gibi su atıyor :D Fıskiye şeklinde değil
![]() |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |