Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cam Suyu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23207
Tarih: 13 Ağustos 2025 Saat 12:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Cam Suyu
Mesajı Yazan: osterreich
Konu: Cam Suyu
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2012 Saat 17:24
merhaba  arkadaslar benim cam  suyuyla ilgili bir sorum olucakdi  aracimin on cam suyu püskürtme hizi bir  kac gündür cok azaldi  gecenlerde suyu bitmisdi yanlislikla el aliskanligi icinde  su yokken bos  basdim cam su püskürtme koluna ondan sonra deposunu doldurdum fakat onceki kadar hizli su atmiyo  arka cam kisminda bi kisiklik yok ama  onlerde  epey bir  yavaslama  var bilgisi olan arkadaslar varsa yardim bekliyorum lütfen   tsk..

-------------
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

5008 1.6 HDI 110 FAP

Cevaplar:
Mesajı Yazan: technodex
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2012 Saat 17:33
su yokken bastıysa belki deponun dibindeki pislik borulara kaçmıştı kısmı olarak tıkanmış olabilir, belki bir süre sonra düzelebilir.

Mesajı Yazan: teoman_40
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2012 Saat 20:50
Motor kaputunun altında ( muhafazanın altında ) silecek boruları var ordan basınçlı hava ile açtırabilirsiniz.

-------------
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...

Mesajı Yazan: ekinoks44
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2012 Saat 22:26
ben de aynı hatayı yaptım içinde su yokken püskürtme yapmak istemiştim dibindeki pislik uçları tıkamıştı hava falan verdik kar etmedi değiştik mecburen arkada aynı şekildeydi onu değişmedim öyle duruyor.

-------------
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift

Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2012 Saat 09:33
2  gundur  su tankini en az 10 kere  doldurup sikarak bosalttim,shell  in yazlik cam suyunu kullandim ,uclari igneyle temizlemeye calisdim banamisin demedi en son su gelen yerlere  agzimi dayiyip sunni tenefüs bile yapdim yok yemiyo  valla  :(

-------------

5008 1.6 HDI 110 FAP

Mesajı Yazan: Cmoss06
Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2012 Saat 11:03
Sıkıntılı bir arıza ama eger su atıyorsa hıc oynama belkı zamanla acılır.İlla yapılsın dersen pompa sökülecek ve borulara hava verılecek ve gerı takılacak.

-------------
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2012 Saat 13:35
Orjinalini yazan: osterreich osterreich Yazdı:

2  gundur  su tankini en az 10 kere  doldurup sikarak bosalttim,shell  in yazlik cam suyunu kullandim ,uclari igneyle temizlemeye calisdim banamisin demedi en son su gelen yerlere  agzimi dayiyip sunni tenefüs bile yapdim yok yemiyo  valla  :(

kaputu açıp fıskiyeye gelen boruların ucunu fıskiyeden çıkartın. Daha sonra fıskiyeleri yarım tur çevirerek yerinden çıkartın ve tersten hava tutun. Bu şekilde temizlenirse olur, yinede olmazsa iki adet fıskiye memesi almanız gerekiyor. 

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2012 Saat 18:03
sagolun  arkadaslar tesekkür ederim dediginiz  gibi en iyisi ben biraz bekliyim iyi kotu  atiyo simdilik biraz  sonradan acmazsada  en temizi 2 adet  yeni fiskiye artik

-------------

5008 1.6 HDI 110 FAP

Mesajı Yazan: toga406
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2012 Saat 10:17
benden tavsiye basıncı geri doğru ver. uçtan geriye çünkü tıkanma işlemi o küçücük yerden basıncta olsa tahliyeye izin vermiyor anlasılan

Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2012 Saat 14:22
çözdün mü sorunu azizim

Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 17:22
cözdük usta  servise  gittim kontrol eddiler cama su sikan meme ler  tikanmis ve kurtarma sansi da  yokmus   sparis verdiler  2  güne  geldi takdilar  simdi canavar gibi  servis ustasi bana  ucuz cam suyu kullanmamami söledi kristallesme  yapiyomus ve tikiyomus.  nerdeyse  garantiden degil de  senin kendi hatan ucuz malzeme kullanmis bozmussun ödeme yapman lazim diyiceklerdi valla  zor  yirttik :)

-------------

5008 1.6 HDI 110 FAP

Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 22:34
valla o memeler daha kullanılırdı. napacaktı usta söyleyeyim memelerin ucundan geriye dogru basınc yada su verecekti. pislikler geldikleri gibi geri çıka caktı. neyse çözmüşsün

Mesajı Yazan: yiğit4516
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 23:54
Benim arka cam sanki çocuk işiyor gibi su atıyor :D Fıskiye şeklinde değil Big smile

Mesajı Yazan: ByHack
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2012 Saat 02:05
Orjinalini yazan: osterreich osterreich Yazdı:

ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

-------------
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net