![]() |
|
Ön cam çatlamış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 10:13 |
||
Herkese günaydın
Aracımı akşam sapa sağlam park edip sabah bindiğimde ön camın çatlamış olduğun fark ettim. Sakınan göze çöp batar misali, sağına soluna araç park etmesin, çocuklar top oynamasın diye park alanının en ücra köşelerine gidip saklasamda olan oluyor. Durduk yere cam çatlamış ![]() Araçta far ve yağmur sensörü var. Camıda kaskodan değiştireceğim. Duyduğuma göre sevrvisler ön cam değişiminde sönsörlere garanti vermiyormuş, kasko şirketleride sensörleri karşılamıyormuş. Böyle bir durumla karşılaşan varmı ?Bilgilendirirseniz sevinirim ![]() |
|||
307 1.6i otm. XT Premium BVA
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gecmis olsun. Nazarlik diyelim. Olur o kadar. Basindan gecmis arkadaslar var forumda. Yardim edeceklerdir.
|
|||
![]() |
|||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
||
orjinal cam takıpta kullanılan jeli de adam gibi kullanırlarsa neden çalışmasın ki demekki servisler bile üçkagıtcı ne demek karsılanmaz
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
2 kere ön cam değiştirdim, sensör vs alakası yok, bunları nasıl uyduruyorlar anlamıyorum.
ilkini lpg takan servis çatlattı onlara yaptırdım, ikincisindede de taş gelmişti ama 6 ay sonra birden bire yürümüştü (: Kasko yan sanayi camı ücretsiz değiştiriyor ama servis orjinal takarsa %25'ini kasko karşılamadığı için nakit olarak talep ediyor. Sersör konusuna gelince, sensör ile cam araasındaki jele zarar verilmezse ve düzgün yerleştirilirse sorunsuz çalışır. Tavsiyem orjinal camdan yanadır çünkü orjinal cam aynı zamanda atermiktir yani güneş ışınlarını süzerek aracın içinde yanmanızı engeller. Orjinal cam taktırmazsanız camda büyük olduğu için yazın çok zararını görürsünüz. |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçmiş olsun
metin kardeşimin söylediklerine katılıyorum. orjinal taktırın bende öyle yaptım servise %25 ini ödeyerek ama içim rahat:)
|
|||
yeni pug cu :))
|
|||
![]() |
|||
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
||
istanbul'da bu işi düzgün yapacak yer önerisi olan varmı?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
Ben bu yüzden orjinali dışarda taktırdım. Servise para ödemedim.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
İstanbul'un neresindesin, ona göre yardımcı olmaya çalışırım. Birde en son cam değiştirdiğim yerde söylediler. Yeni sistemler çıkmış, taş vs izini kaskodan istediğin kadar sayıda ve ücretsiz olarak yapıyorlarmış, çatlak için de aynı şey var mı bilmiyorum. Varsa kaskodan çatlağı onartabilirsin. Çünkü çatlak yeni olduğu için sorunsuz yapabiliyorlar, üzerinden uzun zaman geçtiğinde olmuyor.
Düzenleyen metin - 23 Mayıs 2012 Saat 17:00 |
|||
|||
![]() |
|||
||
şimdi isim vermek doğrumu bilmiyorum ama carglas diye bi firmayla görüştüm orjinal atermik cam değişimi için KDV ve işçilik dahil 600 TL fiyat verdiler. Ayrıca camdaki hasar madeni 1 TL büyüklüğüne kadar onarılabiliyormuş (sanırım taş vurukları için ) ama bendeki hasar 10- 15 cm uzunluğunda olunca yapılamayacağını söyledi doğru yanlış bilmiyorum artık. bu arada istanbul Bayrampaşa da çalışıyorum avrupa yakası tarafında önerebileceğiniz yer varsa şimdiden teşekkürler.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Bende bahsettiğiniz firmada orjinali ile değiştirdim. Anadolu yakasındaki şubesinde. Gidip görüşmenizi tavsiye ederim, hiç değilse bilgi sahibi olursunuz.
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |