![]() |
|
acil yardım üstatlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 09:26 |
slm arkadaşlar.. sabah hararet yükseldi indim kaputu açtım su eksilmiş.. suyu doldurdum işyerine kadar dvm ettim (5 km) sonra aracdan indim baktım alttan şıpır şıpır su damlatıyo. sizce nedendir ? akşam tekrar su doldurup tamirciye kadar götürürmü_?
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radyatörü delmiş olabilirsin. bi 5 lt'lik bidon alıp, kontrol ede ede ustaya gitmen iyi olur.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
tam olarak neresinden damlıyor görebildiniz mi
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
radyatörü deldiysek kaça patlar bize
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Önce sorunun nereden olduğunu bulmalıyız. Radyatör de olabilir, hortumlardan biriside olabilir, termostatta olabilir vs. İlk önce nereden aktığını tespit ederseniz çözüm daha çabuk olur.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bizm arabalarda yağ soğutucu yokmuş dün usta öyle söyledi..?? suyun içine yağ karışmış conta yakmış olabilir dedi.. bugun bıraktım arabayı motorun yarısı sökülecek dedi.. 500- 600 tutar dedi :( bende mecbur bıraktım. ama dün akşam motora iyice baktı yağ soğutucu varmı yokmu diye.. yok dedi...
|
|
![]() |
|
2000 mod 206 xr benzin l, yağ soğutucu varmı_
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sizin araçta yağ soğutucu yok
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
tşk ederim cvp için
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
geçmiş olsun 500-600 çok para ya umarım o kadar tutmaz başka bir ustayada gösterseydiniz. muhtemelen hortum olabilir bence kıştan yaza geçişlerde hortumlar çatlıyabiliyor. radyatör darbe almadıkça kolay kolay kaçak yapmaz
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
Sizin aracınıza baktığında yağ soğutucunun olup olmadığını bilmeyen fakat para kazanmak için anında üst kapağın açılması gerektiğini anlayabilen bir ustaya mı aracınızı emanet ettiniz?
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hassas bir nokta ![]() Düzenleyen koliva - 24 Mayıs 2012 Saat 11:53 |
|
![]() |
|
sadece 1 usta değil 3 tane usta aralarında b,rbirler,ine sorduyağ soğutucu varmı yokmu arası gidip geldiler... nitekim yok dediler.. aracın su bidonu nun içindeki su tahin kıvamına gelmişti.. yani bariz yağ kaçırmış ... oraya yağ karışmasının başka nedeni olabilirmi? her zaman gittiğim usta başka yere göstermek için arabayı çalıştırmaya bile korktum..
|
|
![]() |
|
o işlemler işçilik dahil en fazla 350 TL tutar. |
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
bendede aynısı oldu antifiriz birden boşaldı.sanayiye götürdüm baktılar termostat su dağıtıcısı çatlamış değiştirdiler. parça 160 tl işçilik 40 tl opet organik antifiriz 30 tl tuttu
|
|
![]() |
|
peki sizin antifirizin rengi tahin kıvamına gelmişmiydi ? benimki üstüne su doldurduktan sonra tahin kıvamındaydı |
|
![]() |
|
şimdi arabaya bakmaya gittim. motoru indirmişler taşlamışlar yarın yerine takıcaklar.. sorun un nerden kaynaklandığına gelecek olursk.. antifirizin altındaki boru çatlamış gece sabaha kadar araçta sun kalmamış bende sabah alel acele farketmedim durumu o şekilde yola çıkmışım.. yolda hararet yaptığında kaputu açıp bakmıştm. su bitmişti su doldurup yola dvm ettim tabi doldurduğum suda yolda çatlaktan boşalmıış.. dolayısıyla contayı yakmşız.. yarın alıcam arabayı inşallah çok fazla tutmaz.. siz siz olun hararet yapan arabayla su doldurup dvm etmeyin... buda bize ders oldu.. Allah kaza bela vermesin. kandılınız mubarek olsun
|
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Geçmiş olsun aracınızda %70 antifiriz bulundurun mutlaka....
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
|
zaten antifiriz vardı |
|
![]() |
|
pug61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
devirdaimden de olabilir.Eğer su haznesinde yağlanma olduysa silindir kapak contasından olma ihtimali yüksek birde motor yağının kıvamına bakmanızı öneririm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |