Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ses Sistemi hakkında Fikir Alış-Verişi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ses Sistemi hakkında Fikir Alış-Verişi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ses Sistemi hakkında Fikir Alış-Verişi
    Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 Saat 18:08
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle hoş bulduk:) yeni katıldım aranıza. Araba ses sistemi ve uygulamaları konusunda deneyimli olan arkadaşlardan yardım ihtiyacım var, bu konuda bilgi ve yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum:).

Aracım Peugeuot 307 1.6 HDI (2007). Üzerinde orjinal hoparlörleri var ve geçen sene ana üniteyi NAVITECH DX 9000 double din ile değiştirdim. Cihazın kendisinden genel olarak gayet memnunum ve araç konsolunda gayet güzel duruyor ve işlevsel.

Şimdi gelelim sorulara;

1- Araç üzerindeki hoparlörlerin özelliklerini bilen var mı (kaç watt rms, vs.)? Ebay de yaptığım incelemelerde gördüğüm orjinal peugeot parçalarında gördüğüm hoparlörler gözüme inanılmaz uyduruk göründü.
2- Var olan ana ünite ve hoparlörlere sadece bir anfi bağlamamanın bir faydasını görürmüyüm?
3- Var olan ana ünite ve hoparlörlere bir anfi + sub bağlamanın bir faydası olur mu?
4- Var olan hoparlörleri arka kapılarda tutup, ön kapıları Component (iyi bir marka? ne olabilir?) ile değiştirip nasıl bir verim alırım? İlla ki anfiye gerek var mı? Bas seslerden tatmin edici sonuç alırmıyım (gümbür gümbür camları zangırdatmaya niyetim yok)
5- Dört kapının tamamını önler 16cm arkalar 13 cm component ile değiştirmem çok farkettirir mi? Ana ünite bunları besler mi? ve Woofer olmadan yeterli verim alırmıyım?

Belki birbiriyle aynı sorular gibi gelebilir ama tamamı aslında ayrı sorular. 

Sizden ricam doğru bilgileri almak ve ütopik sistem önerileriyle gelmemeniz. Ben de biliyorum 10.000 TL bütçe yapıp Bose'den vb. üst düzey sistemlerden bir tanesini yaptırmayı...ama herşey bütçesine göre:))) Derdim aracımda kısa yada uzun mesafeler giderken keyifle, detayları şu andaki sistemden daha net duyabileceğim, ve bütçeyi aşırı sarsmayacak bir değişiklik yapmak...

yardımlarınız ve bilgi paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim...

P.s.: ürün tavsiyelerinde de bulunabilirsiniz:)
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 Saat 18:28

1)eğer aracınıza hoparlör alacaksanız ve güzel ses istiyorsanız orjinal hoparlörlerini değiştirmeniz önerimdir

2)illaki faydası görülür ama anfi aldıktan sonra ünitedeki orjinal kolonları değiştirmek daha mantıklıdır daha tatminkar ve güzel ses için
3)aldığınız anfiye biraz doygunluk tatmak ve titremek için sub gereklidir
4)ön kapılara comp alıp arka kapılara birşey bağlamadan arka bagajın üstüne oval hoparlör koyma daha iyi olacaktır
5)Component almak 4 kapıya mantıklıdır ama ana ünite yabni teypin rms lerine uyumlu olması gerekir yoksa teybin çıkısları zorlanır onun için anfi şarttır sub daki bas zevkini alamazsanız arkaya orta yollu bir sub koyarsanız daha tatminkar olur
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 Saat 20:54
Component olarak bu linkteki ürüne ne dersiniz?
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/vibe-black-air-6-16cm-profesyonel-mid-takimi-56575155

mesela ön kapıya bunlardan, bir tane de kaliteli, güçlü bir anfi... ilerde yetmezse bir sub ve arka kapıya da componentlerden alırım... ne dersiniz? tatmin edici ve temiz bir ses veriri mi?

Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 Saat 21:17
blankpunt haporlöre dandik denemez bence sadece tatmin etmiyo.. teyp ten memnunsan 2takım compenant alıp(ön 16cm arka 13cm marka seciminde güzel vibe) tabi bunları anfiyle beslmek lazım, direk duble din cıkısı istedigin seviyeye getiremez.. vibe in anfisine de bakmanı tavsıye ederım.. birde orta dereceli bas olmazsa olmaz
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
Yukarı Dön
EmSul Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EmSul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 Saat 21:31
Ön kapılara Hertz esk-165 veya Mtx blk-625 mid takımı
Anfi Kicker 650.4 veya Jbl 1004
Subwoofer RF P2 yada Kicker cvr12
Böyle bi seti 1000liralık bir bütçeyle rahatlıkla kurarsınız ve yeterli olur bana göre ..Bütçeyi biraz daha arttırabilirim derseniz mid takımı olarak Hertz hsk-165 yada morel tempo 6 da alabilirsiniz çok daha iyi olur..Veya 2.el düşünürseniz daha da uygun fiyatlara çıkarsınız işin içinden..
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"
Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 Saat 17:51
Verdiğiniz fikirler için teşekkürler arkadaşlar:)) sanırım şimdilik ön kapı bir component set ve bir anfi ile başlayacağım...daha ilerde bakarım belki upgrade işine:)

Yine başka fikirleriniz varsa onlara da açığım, nasılsa hemen 3-5 gün için de yaptırma düşüncem yok:)

Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 Saat 15:53
Biraz daha kafa yorduktan sonra sanırım seçimimi 3 sete kadar düşürdüm;

Vibe Black Air 6 V2 - 230 TL
Hertz ESK 165 - 245 TL
JBL GTO 608 C - 155 TL

Maalesef yaşadığım yerden dolayı bunları yerinde dinleme, test etme gibi olanaklarım yok. Bunlar arasında fiyat/ performans oranı olarak hangisi daha iyi olur bilemiyorum tabii, ama Youtube'dan en azından baktığım videolarda sanki Hertz biraz daha temiz bir ses ve güzle bas veriyor gibime geldi. Bilmem ne düşünürsünüz?

Component'e karar verince buna uygun bir anfide de karar verip internetten siparişleri vereceğim hayırlısıyla... fikirlerinizi bekliyorum:)
Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 10:54
Sevgili arkadaşlar son bir sorum olacak:)

Şu anda Hertz ESK 165'e karar verdim. Sadece bir set ön kapı için sipariş vereceğim. Arka kapıları orjinal bırakacağım. Daha sonra arka kapı ve subwoofer olarak birşeyler düşüneceğim:))

Şu an birde Anfi seçmem gerekiyor. Seçeceğim anfi'nin Hertz'leri ve ileride Arka component ve sub'ları besleyebilecek, aynı zamanda ekonomik bir çözüm olması gerekiyor:). Yardımlarınız esirgemezseniz bugün bu işleri halledip, siparişleri vereceğim...

Selamlar ve teşekkürler...
Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 12:23
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 12:44
Hocam umarım istediğiniz sesi alırsınız.

Hertz alırken dikkat edin. Çok kaliteli ve bilinen bir marka olmasına rağmen tweeterları çok çabuk yanması ile anılır.
Size comp önerim kendi kullandığım Referans serisi INfinity 6530 olur. 6-7 saat tam ses çalıştırdım hiç bi değişikilk olmadı.
Bunun yanında kicker ks seriside bakılabilir.
Vibe da yine tercihlerim arasında. Ekonomik açıdan ise 608c yerine 6508c alın arasında ufak bir tweet farkı vardır.

Anfi olarak da jamesona girmeyin. SAdace baş ağrıtır. Emrah ustanında dediği gibi kicker-jbl gibi markalara yönelin.

Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 13:47
Tamam hocam. Uyarıların için teşekkürler:)

Infinity 6530'ların ses kalitesi nasıldır, malum Woofer kullanmayacağım şu anda....

Şöyle bir baktım da, bilmiyorum çok mu saçma olur? Önlere Component Infinity 6530 yada Hertz ESK 165 (tweeterlara birşey olursa, biraz daha kaliteli tweeter alır, taktırırım), Arka kapıya Sony/Pioneer (http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/sony-xs-gtf-1626-16-cm-190-watt-tivitirli-kolon-55001427) gibi birşeyler taktırıp, anfi olarakta http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/jbl-gt5-a604-4-kanal-anfi-hem-de-bu-fiyata-57445862 nasıl dersiniz?

Fikrinizi bekliyorum:) 

Not:) Kafam iyi karıştı vallahi:)

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 14:08
Kulak alışkanlığına bağlı olarak size net bir cevap veremeyeceğim. Şuan aracımda sadece iki tane oval pioneer var teypten besleniyorlar onlarla idare ediyorum anfim serviste. İnanılmaz derece de kalite düştü. Ne alt tonlar ne üst tonlar anlaşılmıyor.

Infinitylerden çok memnunum. Bass olarak comp çok zorlamazsanız keyfe ve zevke göre yeterlidir. İyi bir ayar ve kaliteli bir anfi sizi doyuracaktır.

Anfi olarak jbl 604ler iyi modeller. Sizin illaki işinizi görür. Yalnız ilerde kompenant ekleme ve ya mevcut olanı yükseltme yapmak istediğinizde yetersiz kalacaktır.

Infinity 6530 önlerde 5030 arkalarda kullanan ve jblgto 1004 le besleyen taıdğım var ses inanılmaz tatminkar.
Ben de aynı comp lar ve ben xetec 5 kanal ile besliyorum ben de çok memnunum.

Ankara çevresinde olsanız size sistemi göstermek isterdim . Biraz tonları dinler ona göre karar verirdiniz.

Ses sisteminde imkanınız varsa dinleyerek alın. Eğer yoksada daha çok bu işlerle ilgilenen siteler var. Onlarıda gezinin. Herkesin kulak zevki aynı değildir. Kimi yer gök inlesin der kimide ses bozulmasın bütün tonları alıyım der. Sİzde alacağınız parçaları ona göre değerlendirip alın.

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 14:18
Maalesef Alanyadayım ve burada genellikle çakal çukal sistemleri var maalesef. benim için temiz ve doyurucu ses önemli olan. Bu nedenle Sub, olmazsa olmaz değil...:) ama bu durumda anladığım ileriyi de düşünerek anfi olarak ya  http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/xetec-xi-90-4-4-90-rms-full-range-4-kanal-anfi-57298725 yada  http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/jbl-gto-1004-4-kanal-anfi-piyasanin-en-iyisi-56194547 veya  http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/kicker-zx-350-4-4-kanal-anfi-piyasanin-en-iyisi-56579167 gibi bir cihaz alıp, arka kapıları da olduğu gibi bırakmak mantıklı olabilir... 

Bu arada ilgin için teşekkür ederim:)
Yukarı Dön
toGah Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı toGah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 14:50
1004 güzel anfi, tavsiye ederim.

ama kalite tarz birşy yapacağım diyorsan, biraz bütçeye bağlı, focal, audison, dls, markalarını tercih edebilirsin
2004 - 307 1.6 Technoplus
Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 14:59
Aman dostum, zaten düşünmediğim rakamlara doğru çıkıyor olay:)) 1004 güzel diyorsan bu yeterli olur sanırım:))
Yukarı Dön
eray307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eray307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 15:03
Yukarı Dön
toGah Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı toGah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 15:08
2004 - 307 1.6 Technoplus
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 16:02
16-16.5-17 cm fark etmiyor pek.

Compenant-anfi araştırmasına girdiğinizde anfinin çıkış watt RMS ile compenant takımın çektiği watt RMS güçlerinin yakın olması daha iyi olur. Tabiki 2-4 ohm direçtekik değerler ile karşılaştırılarak.

Arkadaşın istediği de benim gibi fabrika çıkışı ses sistemini bir nebze yükseltmek. Ahımşahım bir ses sistemi istemiyor. Yoksa güzel bir bütçe ile CSO misali ses sistemleri yapılabilir.

Siz böyle uğraşınca ilk başladığım vakitler aklıma geldi. Ne nedir bilmiyorumdum. Herkes bişi diyordu. Kafanız arap saçı oluyor. Çünkü herkesin istediği ses tonu aynı değil. Kimisi jbl de jbl derken kimisi infinity diye başımın etmini yedi. O kadar karıştıki kafam az kalsın jameson fln kurduruyordum arabaya. Yavaş yavaş piyasayı öğrenip ne ne işe yarar nerde ne kadar araştırınca istediğiniz gibi bir sistemi düşük fiyatlara halledebiliyorsunuz. Çok aceleye getirmeyin.

Ispartaya yolunuz düşerse demirel üniversitesinde  öğretim üyesi bir arkadaşım var. Onun aracını görün derim. Kendisi arada bir antalyaya gidiyor ama işi gereği çok kalamıyor.

206 aracı var hemen hemen eş zamanlı yaptık sistemleri aynı compenant takımlarını kullandık hatta aynı yerden aldık teyp dahil :D. O jbl 1004 anfi kullandı aracı lpgli olduğu için aktif slim bass aldı ben 5 kanal xetec ve büyük bass aldım. Ankaraya geldi denedik inanın aracın içinde çok bir akustik vardı. Biliyorsunuz 206nın iç hacmi küçük ve az seste bile çok güzel bir akustik yakalayabiliyorsunuz.

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
eray307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eray307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 16:09
@ ScHerZo katılıyorum.
Amacım kapılardan orjinaldekinden biraz da olsa net ses almak.Teyp pioneer avh2350dvd,kicker 200.4 ile de 2 oval+1400w bass besliyorum.
Kafama takılan şu kapılara takacağım midleri anfiye değil direk teypten gelen kablolara bağlasam çok bişey değişir mi?Ya da ne bileyim roadstar hiç kullanmadım belki de orjinaller ondan daha mı iyidir?
Yukarı Dön
kaytun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaytun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 16:27
Aynen katılıyorum size:)) kafamı karıştırmak konusunda fazla uğraşılmasına gerek olmadığı ortada...aslında dediğiniz gibi beklentim abartı olmayan, bütçeyi yormayan ama aynı zamanda dinlerken keyif verecek güzel ve detaylı sesler almamı sağlayacak bir sistem. 38 yaşındayım ve şehir yollarını arşınlayıp, gümbür gümbür etrafın camlarını zangırdatacak, milleti peşimden küfür ettirecek bir sistem derdim yok:)))

Bu nedenle temiz ses veren bir component ön kapılara ve birde geleceğe de yatırım olacak bir anfi düşünüyorum şimdilik...acele etmiyorum:))

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 272 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 33596 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103029 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 504 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29846 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 52354 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1037 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 15534 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 542 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 422 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 377 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16909 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 825 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 472 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3878 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 937 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3175 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34620 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 1398 0 tayfuny1
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 2753 3 Serdar102
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Mehmetx 1
ersin61 1
elbir55 1
heavyburak26 1
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English