![]() |
|
peugeot bva all4 ankara usta öerisi lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 Saat 15:27 |
mrb arkadaşlar. ankara dan ivedik veya şaşmazda, işini bilen ve insaflı vicdanlı, servis gibi sök tak işçilik demeyecek önce tamire yapmaya uğraşacak fiyatı da makul usta önerir misiniz lütfen.bva ALL4 ten anlayan usta herkese sanırım lazımdır. önerilerinizi yazar mısınız. açık adres, ve iletişim telefon numaralarını.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara da mekanik ,motor ,elektirk için gidebileceğimiz hakkıyla iş yapan gerçek ustalara benimde bir ihtiyacım var
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu işin maalesef sistemi belli 4 tip otomatik şanzıman var ve AL4 bunlar içinde en basit olanından biri.Tek farkı elektronik sistemin olması.Bilgi sahibi olun diye yazıyorum şanzıman revizyon dediğimiz şey; 1- 8 adet balata diye nitelendirdiğimiz oringler ve plakaları 2- Türbin bakımı (açıldıktan sonra güzel kapatılması gerekir) 3- yağ filitresi 4- vites fren bantları 5- tamir kiti (contaları,rondelaları,filitreleri bununla beraber paket içinde gelir) 6- değerlerine bakılmak kaydi ile hidrolik beyin üzerindeki selonoid grupları (sadece bir tanesi değişmez blok üzerine çakılı sabit paradır) 7- Çok zayıf ihtimal dişli grupunda herhangi biri yada birilerinin değişmesi (en can alıcı noktadır pek rastlanmaz ama ihtimaledir) Bu AL4 yada DSG vs gibi şanzımanlarda hepsinde aynı işlemdir.Önemli olan ustanın el becerisi,kabiliyeti ve tecrübesidir.Otomatik şanzıman parçaları çok da dudak uçuklatan fiyatta değil fakat işçiği fazla olduğundan ödenilen rakamın %40 ı işçilik ücretidir.Benim mantığımda bir AL4 ün revizyon rakamı olması gereken 1000 ila 1500 ile sınırlı olmasıdır. Bir de ustaya kaça mal olur dediğinizde açıp görmediği için size max rakamları söylemeleri olası bir durumdur.Genelde 2500 diye girilir ama max 1500 e yakın bir fatura ile ayrılınır. (usta giydirmediği sürece) Bursa da olsanız sizi çok güzel bir ustaya yönlendirebilirdim ama maalesef Ankara hakkında bir fikrim yok. Benim bahsettiğim ustaya marmara ve güney marmaradaki bir çok markanın yetkili servisleri şanzımanları gönderiyor, bizde yetkili serviste yapıldığını sanıyoruz..
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
omnivor75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omnivor75
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ankarada vatan peugeot var. özel servis kalitesinde çalışan, orjinal parça kullanan ve parçaları kendi elinde bulunduran (seni şurada pejocu var oradan şunu al gel diye yollamıyor yada parçacıyı arayıp şunu getir bunu getir falan demiyor, kendi elinde mevcut zaten) güzel bir yer ve en önemlisi işi peugeot olan (yani nerede ne var biliyor, arabayı söktükce keşfedip iş yapmıyor) bir yer. fiyatlarıda makul. yerleri ostime giderken il sağlık müdürlüğünü geçince solda atisan sanayii sitesi var orada. web sayfası http://www.vatanpeugeot.com
Hayrettin abi var sizinle yakından ilgilenir. işiniz uzarsa orada çıkan öğle yemeğine kaşık sallayabilirsiniz. ben nohut, pilav, salata (soğanlı) yedim süperdi... Düzenleyen omnivor75 - 05 Mayıs 2012 Saat 15:33 |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
çok teşekkür ederim dostum anlattığın yeri tarif ile bulacağıma inanıyorum. bir gidelim bakalım araçtan memnunum . sadece şanzıman yağ sıcaklık göstergesi beni rahatsız ediyor bakalım ne diyecek. özel ustam aynen şunu dedi. şanzıman için ayrı şanzıman ustasına göstermen gerek.
saolasın
|
|
![]() |
|
vatanpeugeot a gittim. evet haklısın ilgili ve bilgililer. ancak maalesef all4 şanzıman için onlarda ayrıca ivedik te şanzımancıya yönlendiriyorlar.
daha doğrusu şanzıman ayrı bir maharet dediler. açıkça söylediler. yani bu servis dediğin gibi övgüyü hakediyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |