![]() |
|
Roland Garros bi kaç sorum var arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2012 Saat 19:56 |
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">.
Roland garrosu hepiniz bilirsiniz, şimdi benim boyayla ilgili ufak problemlerim var ve aracı komple boyayacak maddi durumum da yok, yine burdan bi arkadaş aracın boya kodu ile hem sprey hem sıvı boya yaptırılabildiğini söyledi ancak aracımın boya kodunu öğrenemedim, sürücü kapısında yazar falan deniyo ama benim kapımda orjinal tekerlek ebatları dışında bu bilgi yok, başka RG kullanan var mı bu kodu bana verebilecek olan? İnternette de çok araştırdım RG renk kodunu ama bulamadım malesef.. Bir de iç kısımda, kapı kollarını klima çerçevelerini ve belki orta konsolu döşememle aynı renk bej boyamak istiyorum, belki el emeği bi kumaş kaplama bile yapabilirim ne dersiniz ![]() Düzenleyen ufuk91 - 18 Nisan 2012 Saat 21:11 |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hiç mi yok bi fikri olan arkadaşlar 2 gündür cevap alamadım ya
![]() . |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Soru gozumden kacmis, sasi numarani gonder bakalim bulabilir miyim servicebox'tan.
Düzenleyen koliva - 18 Nisan 2012 Saat 21:12 |
||
![]() |
||
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
tamam hocam ruhsat araçta şimdi bi koşu gidip bakıcam, bir de o zamana kadar şunu sorayım, hani demiştim ya o koda göre boya vs, bunları sıradan boyacılar da spreye falan basarlar mı yoksa oto boyacısı mı aramam gerek? bir de sprey dışında çiziklere vs uygulamak için sıvı boya yaptırmam gerek dimi, özellikle araç boyayacağımı falan belirtsem onlar bilir herhalde ne tür boya hazırlayacaklarını? . |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Siradan boyaci dedigin bildigimiz duvar boyasi, badana boyasi satan boyacilar mi? ![]() ![]() Oto boyacilari yapar bu isi. Zaten sprey yaptiracagim dediginde sana yardimci olurlar. Ciziklere direk boya uygulayamazsin. Rotusu kastediyorsan o ayri. Sen nasil bir bolgeyi boyamak istiyorsun? Sorun nedir? |
||
![]() |
||
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
Ne bileyim hocam böyle boyacılar var hani sadece badana için değil her türlü malzeme satarlar ya o bakımdan düşünmüştüm ![]() rötuş hocam ya sağ ön çamurluk benm ufak bi sürtmemden sonra hafif oynamış farketmemiştim, bi sonraki sağ ön kapıyı açarken çamurluğu hafiften içeri doru kanırttı yamuldu yani, onu elimle falan düzelttim ama boya çatladı hafif de döküldü çok kötü duruyor şu an, hani biliyorum çok büyük de bi fark yaratmıycak belki ama alttan beyaz metal görünceğine ufakdan bi rötuş yapayım dedim. spreyi de konsol parçalarını boyamada kullanmayı düşünüyorum henüz kesin kararlı değilim ama düşünme aşamasındayım o konuda, bu griye falan boyayayn arkadaşların boyadıkları parçaları ![]() |
||
![]() |
||
|
Ne kadar basarili olursun bilemiyorum. Daha beter yapmakta var ![]() Su videoyu bir izle, hangi islemleri aslinda yapman gerektigini gor ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |