![]() |
|
Brembo kapak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 22:12 |
jantlar biraz iceriye gömük jantla kaliper arasinda tam bir parmak bosluk var simdi baktim sanirsam olur ya kapak cok kalin degise 1 parmak bosluk var o mesafede takmaya yetecek sanirim
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir sıkıntı olmaz ben kullandım benim 307 varken orada hava girecek kadar yer kalıyor ısınma gibi sıkıntısı yok zaten orjinal olmadığından plastik sıkıntı olsaydı erir giderdi.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kenblockjr herry kardesim yardimlarinizdan dolayi tesekkurler siparisi verdim bi kac arkadas jantlarin iceriye biraz gomuk olmaz surter falan diyorlardi insallah olur olay iddaya kadar geldi olur olmaz muhabbetine insallahta Olacak
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
16 janta olur sorunsuz ama çok tavsiye edilmiyor. balatalar gerektiği gibi soğuyamadığı için verimin düştüğü söyleniyor. fren bu şakaya gelmez sonuçta. bir de bir süre sonra ısıdan dolayı kaliper kapağı kendini salınca jant içinde parçalanıyormuş. bu da janta hasar verebiliyormuş.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Dostum cepten yaziyorum ve imzandaki resmi goremiyorum fakat sana kesin ve net bir cevap vereyim, daha evvelde ben forumda bu konuyu acmistim ararsan cikar, kaliper kapaklari 16'' jant ve ustune uygunudr. Rahatca taktirabilirsin, 15''lerde takinca bosluk kalmiyor surtuyor, ustalar islem uygulayip kendince ayarliyor ama sonucta arac o jantlar uerinde gidiyor renkli bi kaliper ugruna kimsenin yasamini tehlikeye atmamak gerekir.
|
|
![]() |
|
Olur derken surtmezmİ janta netten siparisini vericem cunku takan varmidir acaba jantla disk arasinda cok fazla mesafe olmamasi beni dusundurdu aslinda onun icinde sorma gereksinimi duydum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
olur
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Slm arkadaslar bisey sormak istiyorum imzamdaki 206 ya brembo kapak takmak istiyorum ama bi kac kisi olmaz diyor aracin ustunde 16 jant var 195 taban eminim bilgisi olan arkadaslar vardir yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |