Brembo kapak
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22516
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 00:38 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Brembo kapak
Mesajı Yazan: ozaannn
Konu: Brembo kapak
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2012 Saat 20:39
Slm arkadaslar bisey sormak istiyorum imzamdaki 206 ya brembo kapak takmak istiyorum ama bi kac kisi olmaz diyor aracin ustunde 16 jant var 195 taban eminim bilgisi olan arkadaslar vardir yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
------------- ozaann
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2012 Saat 20:58
olur
------------- 206 Roland Garros 1,6 16V
|
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2012 Saat 21:02
Olur derken surtmezmİ janta netten siparisini vericem cunku takan varmidir acaba jantla disk arasinda cok fazla mesafe olmamasi beni dusundurdu aslinda onun icinde sorma gereksinimi duydum
------------- ozaann
|
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2012 Saat 21:17
Dostum cepten yaziyorum ve imzandaki resmi goremiyorum fakat sana kesin ve net bir cevap vereyim, daha evvelde ben forumda bu konuyu acmistim ararsan cikar, kaliper kapaklari 16'' jant ve ustune uygunudr. Rahatca taktirabilirsin, 15''lerde takinca bosluk kalmiyor surtuyor, ustalar islem uygulayip kendince ayarliyor ama sonucta arac o jantlar uerinde gidiyor renkli bi kaliper ugruna kimsenin yasamini tehlikeye atmamak gerekir.
|
Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2012 Saat 21:34
16 janta olur sorunsuz ama çok tavsiye edilmiyor. balatalar gerektiği gibi soğuyamadığı için verimin düştüğü söyleniyor. fren bu şakaya gelmez sonuçta. bir de bir süre sonra ısıdan dolayı kaliper kapağı kendini salınca jant içinde parçalanıyormuş. bu da janta hasar verebiliyormuş.
------------- 206 Roland Garros 1,6 16V
|
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2012 Saat 21:54
Kenblockjr herry kardesim yardimlarinizdan dolayi tesekkurler siparisi verdim bi kac arkadas jantlarin iceriye biraz gomuk olmaz surter falan diyorlardi insallah olur olay iddaya kadar geldi olur olmaz muhabbetine insallahta Olacak
------------- ozaann
|
Mesajı Yazan: ibrahim YILDIZAK
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2012 Saat 21:55
Hiçbir sıkıntı olmaz ben kullandım benim 307 varken orada hava girecek kadar yer kalıyor ısınma gibi sıkıntısı yok zaten orjinal olmadığından plastik sıkıntı olsaydı erir giderdi.
-------------
01 COA 084 ARh(+)
|
Mesaj Tarihi: 13 Nisan 2012 Saat 22:12
jantlar biraz iceriye gömük jantla kaliper arasinda tam bir parmak bosluk var simdi baktim sanirsam olur ya kapak cok kalin degise 1 parmak bosluk var o mesafede takmaya yetecek sanirim
------------- ozaann
|
|