![]() |
|
BAKIM HAKKINDAKİ TECRÜBELİ BİLGİLERİNİZ!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OZ---KING ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OZ---KING
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 Saat 18:57 |
Öncelikle herkese merhabalar hayırlı cumalar dilerim. Bugün aracımın bakımı için fiyatlar aldım ve sizce nasıl uygunmudur diye fikielerinizi almak isterim.
1. Yağ değişimi (Castrol 10-40w) 4 litre = 70 tl.
2. Yağ filtresi + hava filtresi + benzin filtresi = 30 tl.
3. Ön balatalar = 45tl.
4. Arka balatalar = 45tl.
5. Şanzıman Yağı = 65tl.
6. Üst kapak contası =10tl.
7. İşçilik = 150tl.
Üst kapak contasını çok az yağ kaçağı olduğu için değiştiriyorum.Sizce fiyatlar nasıl uygunmudur.Bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
|
|
Peugeot 106 xs 98 model
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu listedekiler orjinal yedek parcalar mi? Isterseniz birde sponsorumuz Sahin Peugeot'tan bir fiyat alin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Muhtemelen orjinal parçalar değil.Yağın fiyatı uygun.Filtrelerde orjinallik pek önemlili değil.Yalnız balatalarda orjinal parça seçmenizi tavsiye ederim.İşçilik de normal.
|
|
![]() |
|
OZ---KING ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OZ---KING
![]() ![]() ![]() ![]() |
Balatalar TRV marka nasıl sizce? |
|
Peugeot 106 xs 98 model
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yok hocam aman diyim filtrelerde ozellikle yag+benzin filtresinde kesinlikle orjinal kullanilmasi gerek. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OZ---KING
Orjinal yani marka olarak bir ismi yokmu?
|
|
Peugeot 106 xs 98 model
|
|
![]() |
|
Bu konu cok yanlis biliniyor. Soyle aciklayayim. Siz diyelimki bir peugeot yetkili servisine gittiniz ve aracinizin sasi numarasini vererek ornegin yag filtresi aldiniz. Kutusunu eline aldiginizda kutunun uzerinde peugeot amblemini goreceksiniz. Icini acip baktiginizda ise ornegin Purflux marka bir filtre oldugunu gordunuzu varsayalim. Simdi baska bir ornegi ele alalim. Siz biliyorsunuz ki peugeot purflux marka yag filtresi kullaniyor. Gidiyorsunuz siradan bir yedek parcaciya ve araciniza uyan bir purflux marka yag filtresi aliyorsunuz. Bu iki durumu karsilastirdiginizda ilk ornektekine orjinal yedek parca, ikincisine ise orjinal olmayan yedek parca denilir. Yani sunu demek istiyorum, peugeot amblemli kutunun icerisinden cikan markanin bizzat gidip kendi urununu aldiginizda orjinal urun almis sayilmazsiniz. Aralarinda kalite farki olabilir. O yuzden her zaman bu tarz kilit rol oynayan parcalarda ben orjinal peugeot amblemli yedek parca almanizi oneririm. Isterseniz bu konuyu yillardir orjinal ve yan sanayi yedek parca satan ve isini iyi bilen sponsorumuz Sahin peugeot'a bizzat sorabilirsiniz. Düzenleyen koliva - 23 Mart 2012 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OZ---KING
Açıklama için gerçekten çok teşekkür ederim.Çok iyi oldu benim için.
|
|
Peugeot 106 xs 98 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Filtre konusunda Türk markalarına güveniyorum.Tabi her zaman orjinal iyidir ama özellikle Fil filtre konusunda uzman diyebilirim.
![]() |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |