![]() |
|
206 cc almayı düşünüyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
lyna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2012 Saat 21:11 |
Merhaba 206 cc almayı düşünüyorum 1.6 motor birkaç sorum var.Arka koltuk alanının dar olması konusunda sıkıntı yaşarmıyım? Üstü açıldığı zaman bagaj tamamen kapanıyormu yoksa 1 2 eşyalıkta olsa yer kalıyormu ?Üstünü açtığımız zaman tavanın ses yaptığı kilidinin açıldığı söyleniyor ne kadar doğrudur engellemenin yolu varmıdır ? Tazzikli su ile yıkandığında içeriye su damlattığını duydum çözümü varmıdır ?Son olarak aldığımda ne gibi değişiklikler yapmam gerekir kullanımı kolaylaştırmak adına yol bilgisayarı falan okudum nasıl yapabilirizde bu tarz şeyleri soruyorum.Biliyorum çok sorum var ama ilk arabam olucak biraz heycanlıyım o yüzden.Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi ara arkadaşta vardı birkaç yıl önce binmiştik ben o kadar tavanı basık araba görmedim bence dizaynında bi problem var 206 cc lerin..Eğer ön koltuk normal bi ayarda ortada durursa kfam resmen ön cama yada tavana değiyor en geriye çekince koltuğu anca normal durabiliyordum koltukta boyumda öyle uzun değil 1.80..Ama koltuğu arkaya çekincede arkada oturacak yer kalmıyo..2.si arka koltuğa oturmayı denedim ama oturamadım iki büklüm durmak zorunda kalıyo insan..Ayrıca bu 1.6 110bg lik motorda vasat bi performans sergiliyodu o cc de..Açıkçası ben hiç beğenmemiştim cc yi ayrıca üstü açtığınızda bagaj iptal!!
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben almayı düşünyordum ancak o fiyata o kadar sıkıntıyı bende duyduktan ve arabayı detaylı inceledikten sonra ne gereği var Gti alırım aynı özellikler ve 200 motor keyfini sürerim diye düşündüm hiç te haksız değilmişim şu an bakımda ve aracımı çok özledim 1-2 güne çıkar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dostum ben 1.6 cc kullanıcısıyım sana sorularını özetliyeyim. arka koltukları unut bu araba 2+2 dir yani arka koltuklar ancak zor durumda kalınca birisi 5dk. binsin diye yapılmıstır bacakları sıgmaz senin koltugunu öne cekmen gerekiyor. ( ben iki kisilik araba baktıgım icin bu benim icin problem olmadı).
ust acıkken bagaja esya yerlestiremezsin ancak güvenlik brandası var arkada ust kapalı iken esyanı yerlestirip brandasını uzerine cekip aracın ustunu kapatabilirsin bahsettigim yerde ses sistemim var düsün yani ne kadar genis bir alan. üstünü actıgın zaman tavan ses yapamaz cunku bagajda uyuyor olacak kendisi. mandallarda zaten tavan esliginde bagaja giriyor soyleyen bilmeden attırmıs ust acıkken ortada mandal kalmıyor. tazikli su bu araca bi skıntı vermez cunku ust tente kumas vs. değil bilgidin araba kaportasıdır. hardtop da denebiliyor. ben yıllardır yıkıyorum boyle bir sorunla karsılasmadım. aldıgın zaman önlere spor yay almanı öneririm biraz yuksek cunku onun dısında zaten spor araba sekli itibari ile dısına bi cam filmi xenon koysan yeter. sana tavsiyem insanların meraklı bakıslarından rahatsız oluyorsan bu arabadan uzak dur. yazın ust acıkken magazin yıldızından bir pop stardan farkın kalmıyor herkez sana bakar :)) çok araştır temizini bul fazlada vakit kaybetme yaz geldi fiyatları tavan yapar 1 ay icinde. |
|
![]() |
|
lyna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Sağlık sıkıntım yüzünden temmuzdan önce alma şansım yok malesef. ön farları karartıp siyah mat kaplatıcam yada siyah bulmaya çalışıcam. xenon far + jant taktımmı yeterli olacağını düşünüyorum.Hep cabrio araba isterdim ama fiyatları malum.Uygun fiyatlı ve güzel olduğu için cc almaya karar verdim.Çok yüksek görünmüyor ama spor yay önerinizi değerlendiricem.
Emrah bey 1,70 boyum olduğundan sizin kadar sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum. Düzenleyen lyna - 20 Mart 2012 Saat 23:49 |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
sorularınızı cevaplayacaktım herry arkadaşımız hepsini cevaplamış katılıyorum.. sonuç olarak fiyatına göre hardtoplu bir cabrio ? daha ucuzu yok türkiyede ben şahsen alınır diye düşünüyorum denemeye değer 2 kişi bindikten sonra zevk alınır gti ile bir tutma gti sonuçta 2.0 normal bir coupe 2.0 cc al ozaman gti yerine kullan aradada üstü açılır :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
bende 206 cc kullanıcısıyım herry dedigine katılıyorum bende sorun yaşamadım cok güzel bir araç şekli yeter ben baya bir ugraştım modladım bomba oldu
|
|
![]() |
|
Piyasa araştırmalarım sürüyor temmuzu bulucak almam fakat alıcam kararlıyım.
|
|
![]() |
|
Kafam karıştı biraz angel ve xenon konusunda.Sonar angel far almayı düşünüyorum fakat muayene olayı kafamı karıştırıyor.
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
hocam önce arabayı alın muayenesi bile beli değil sonra düşünürsünüz :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Arabayı almadan herşeyi bilmeliyim ona göre kendimi ayarlamalıyım :)
|
|
![]() |
|
1.6 ile 2.0 motor arasında kmde ne kadarlık bir tüketim farkı olur tahminen ?
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
3 hafta önceki ölçümümda benim GTI 2.0 motor benzinde 33-35krş yakıyodu karma...Daha dün akşam arkadaşla konuştum 1.6 90bg 206sı var 4 kapı tüpte ş.içi 38-40krş lar hesapladım deli oldum diyodu..Bide normal sakin kullanımda muhtemelen onda bi sorun var.Ş.içinde biraz daha az yakabilir 1.6 ama ş.dışı ve karmada kayda değer bi fark yaratacağını sanmıyorum..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
benim 2001 1.6 cc sehir ici 40 kuruşdan fazla yakıyor, bakımları testleri herseyi yapıldı eksigi yok fakat çözemedik uzun zamandır ama bana çok geliyor.
|
|
![]() |
|
çok fark yoksa 1.6 yerine 2.0 motorda düşünebilirim.
|
|
![]() |
|
arkadşlar 1.6 motor benzinden 35-40 kuruş yakamaz şehir içinde yakıyosa eğer o şehir içi değildir :)
benzinde 0.50 kuruş bir depo ile en fazla 600 km gittim.. 500 bin yakıyor kısacassı benzin 4.70 zaten... lpg de ise 300-350 arası kullanıma bağlı olarak değişmekte.. bu oranları 2.0 motor için düzenlersem şehir içinde biraz daha fazla yakabilir ama şehir dışında 1.6 dan daha fazla yakmayacağı kesin :) |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
LEVENT206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
Arkadaşlar 206 full modifiyeli aracımı satıp nasip olursa 206 CC almayı düşünüyorum normal 206 ya gre daha masraflı olur diyolar ama olsun CC hatırına katlanacaz artık aracımın alıcısıda hazır yani iyi bir 206 cc bulursam hemen almayı düşünüyorum tavsiyesi olan veya aracının temizliğine güvenen varsa bana resimlerini bi mail atabilirmi yada buradan yayınlasın :)
mersinli3314@hotmail.com
|
|
HER GÜZELİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR :)
|
|
![]() |
|
normal 206 ya gore daha masraflı olur derken neyi kastetmisler onu bilmek gerek. satıs fiyatı mı bakım mı arıza mı. satıssa eger soncuta hardtoplu cabrio alıyorsun pahalı olması normal. bakım ucreti pahalı diyorlarsa yanlıs, normal 1.6 benzinli 206 bakımı ne ise 1.6 206 cc bakımı da aynıdır. masraftan kasıtları cabrio sistemidir muhtemelen. sizde tavan sistemi ölmüş bir araç almayın mumkunse. |
|
![]() |
|
LEVENT206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
Haklısın neden belirtmedim :) hardtop masrafını söylediler haklılarda ama şöyle bişey var kime sorsam hardtopta en ufak arıza yok diyor.Yetkili serviste tanıdıklara sordum onlarda bize getirdiğinde ne görürsek onu söyleriz ama 1 hafta sonra arıza çıkarabilir kesin bişey söyleyemeyiz diyolar hardtop tamiride ortalama 700-1000 lira arası tutuyomuş doğru mu sizce ?
|
|
HER GÜZELİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR :)
|
|
![]() |
|
şimdi bu size solenenler hep havadan laflar, istanbulda pejo servislerinin adam gibi cc mekanizmasından anladıklarını sanmıyorum, çogunun çalısanları ya elektronik aksam isi ya da mekanik motor isinden anlıyanlar. cc mekanizmasında en ufak bisi cıktımı cogu fransadan parca, ya da komple degisim laflarından bahseder ben cok iyi bilirim. ama bu isin ustaları yok mu var maslak sanayide o ayrı. simdi sizin konuya gelirsek tekrar. herkes tavan sistemim eksiksiz super der, zaten arızalı derse satamaz arabanın butun olayı tavan yani. alıcagınız arabayı servise gotureceksiniz, aracın motoruna baktırmadan once ilk is olarak tavanın baglantılarına vidalarına fln baktırın eger tornavida dahi degmisse uzak durun, basınız agrımasın. arkadan kazalı ya da elle kapamaya calısıp da kurcalanmamıs ise bu cabrio sistemi arıza vermez. işlem gormus sistemi satın almayın. hardtop masraflı araba almayın yani
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |