![]() |
|
PugDrivers Belcika bulusmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2012 Saat 11:29 |
Dun, yani 18 Mart 2012 tarihinde Belcika peugeot suruculeri dernegi bir bulusma gerceklestirdi. Ben de forumumuzu ve Turkiye'yi temsilen ailemle birlikte bu bulusmaya katildik. Cok iyi ve bilgili insanlarla tanistim. Iste bazi kareler,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süpermiş.
PT Belçikadar. |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Beyaz 207 deki jantlar cok hosuma gidiyor burda buldum 5 bijondu flans siz olmaz dediler 207de takili hemde 4 bijonla cok hos durmus
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Evet guzel jantlar. Aslinda fotografta o kadar guzel durmamis. Yakindan cok daha guzel duruyor ![]() |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Gerçekten Süperler.. Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Birkac foto daha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Ewet gordum bende hondaninustunde ama bulup takicam o janti markasi jaws mis
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ikinci resimdeki 207 çok hoş duruyo, ayrıca eski kasa puglara adamlar resmen gözleri gibi bakmışlar helal olsun nazar değmesin.
Paylaşım için teşekkürler |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |