![]() |
|
bu araç alınırmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 22:43 |
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dogal olarak alinabilir sana hitap ettiklerine etmediklerine bakmalisin...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Dizel araçlar bulabilrisin. Benzin olması kötü bence. Gerçi Lpg taktırırsın.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
araç ilk bakışta hosuna gidebilir. kullanırsın hoşlanırsın . iç dizayn falan filan . ama bu aracı ben olsam almam gün gelice performans isteyeceksin güçlü araç isteyeceksin bu araç isteklerini karsılamaz.bunun yerine 307nin 2.0 hdı alman daha iyi olur. bu modelin 110 hp si varsa onlara bakmanı öneririm. bende başta böyle bi hataya düştüm 206+ aldım dediklerimn hepsini yaşadım sattım ve partner aldım 2.0 hdı şimdi araca aşığım :D
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Alıyorsan dizel al derim bu araç zamanla tatmın etmeyecektir.HDI
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
araçın rengi güzel ve 307 nın güzel bir tasarımı ama performanta tatmın edermı senı bılmem almadan bır test suruşu ve konforuna bak eyer işte aradıgım bu dıyorsan hayırlı olsun demek duşer bize
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Güzel araç ama donanım olarak zayıf bi model. performansdanda pek beklentin yoksa fiyat uygun gibi.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
çokteşekkür ederim ilginize
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |