![]() |
|
206+ on konsol cercevelerı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 12:15 |
arkdaslar bildiginiz gibi 206+ confort modelınde on cerceveler siyah ben kendı aracımda bunu 206+ envy dekı gıbı yaptım . malıyetide 20 tl civarında oldu el yatkınlıgınız varsa sız de yapabılrısınız forumda okudum bazı arkdaslar 195 tl verıp yenısını almıslar eger zengınd egılsenız hıc gerek yok :D sadece sprey boya ve sprey vernık almanız yeterlı resımlerde de goruldugu uzere arabanın havası degıstı .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harikasın bende söküp gri folyo kaplamayı düşünuyodum.
bu plastikleri nasıl söktügünüde paylasırsan süper olucak arkadasım çok saol |
|
![]() |
|
sokmekte sorun yok hepsını dısler tutuyor az bır guzle cıakrtırsın duz bır tornavıdanın ucuna bez yada derı parcası ıle arasında cektınmı atıyor zaten az bır guc uygula ama dıkkat et zarar verme ayrıca boyadıktan sonra kapı kolarına dıkakt et bende oldu bu hata once arka kısmını tak cuk acılan kol surtuyor ve boya gıdıyorr :( ben tekrar boyaman zorunda kaldımm
|
|
![]() |
|
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
çok güzel olmuş. Acaba plastiklere zımpara falan yaptınız mı? Boya atma sorunu olur mu acaba ileri de?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
eline saglık hoş olmuş.umarım boyası atmaz.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
zımpara felan atmadım boya atma sorunu sımdıye kadar olmadı sprey vernık atarsanız kesınlıkle atmaz ...
|
|
![]() |
|
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
güzel olmuş bende yapmayı düşünüyordum, ön bilgi almış oldum. |
|
![]() |
|
Ayrıca renk gostergelerdekı ıle aynı bu rengı bulana kadar cok ugrastım ısteyen olursa numarasına bakıp paylasabılırımm . . .
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Güzel olmuş ellerinize sağlık..
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
heycan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
elinize sağlık güzel olmuş boyanın renk kodunu ve markasını yazarmısınız
|
|
![]() |
|
renk kodu yok kardsım ben sana resmını ve ısmını paylasayım casati gumus dıye gecıyor resımded e gorursun boyarken cekmıstım . ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
boyamadan önce sprey vernik mi attın?
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
boyandıkdan sonra sprey vernik atılır. boya numaralarını alabilirmiyim.
|
|
![]() |
|
Aynen boyadıktan sonra attım tabıkıde boya nuamrası yok resımdekı marka zaten tekzen gıbı yereler debulrusun 802 gumuş rengı yazıyor ustunde dıger boyalar gıbı deıgl yanı . . .
|
|
![]() |
|
bilmediğim için soruyorum. kurutma işlemi ne kadar sürer. şimdi dışarıda yapılsa toz v.s durumları olur. dışarıda boyadıkdan sonra evde mi tutsak acaba. hemen kururmu. Kurudu diye alıpda takmaya kalktığımızda elimize yada boyalı parçaya zarar vermeyelim...
|
|
![]() |
|
havalandırma ızgaralarının yönlendirme tuşlarınıda boyasan nasıl olur?
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gerçekten çok canlı olmuş. Çok Beğendim ben. Yalnız bir kaç kafamda soru işareti oluştu. Bu soru işaretlerini silersen sevinirim. 1- Sprey Boyanın ve sprey cilanın marka model veya kodunu yazar mısın. 2- Sprey Boyayı o plastiğe uyguladığımızda hava kabarcıkları oluşmakta üstünde veya boyadığım kısımlarda olmasa da kenarlarda akma izleri oluşmakta yahutta dalgalı bir yüzey oluşmakta bunları nasıl gideririz, sprey sıkma mesafesi nedir ? nasıl bir yol izleyeceğiz spreyi sıkarken. 3- Kurutma işlemi sırasında üstüne toz, saç kılı, binimum yabancı madde geliyor kururken. bunları nasıl engelledin ? 4- Birde yan havalandırma çıtalarını sökme şekli nasıl ? Önce tornavidayı nereden sokup attıracağız.? (Ön konsol hemen çıktı yanlar çıkmadı)
|
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
![]() |
|
heycan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
boyanın hem ileride onarımı zor hemde zamanla atma yapacağını düşünüyorum onun yerine fırçalı metalle kaplatmayı düşünüyorum fakat folyoyu bulmak biraz sıkıntı
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
güzel işcilik emek tşk ler paylaşim icin bende aracımın içini komple 26 parca söktüm ve boyadım bomba oldu degişiklik iyidir
![]() |
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Ellerinize sağlık güzel olmuş.Yalnız altına astar atmadıysanız plastik malzeme eninde sonunda üzerindeki boyayı atacaktır.Zira üzerine kullandığınız vernik boyayı sertleştirip dış etkilere karşı korur.Ama plastik malzemede asıl sorun malzemenin üzerine boyayı tutturmaktır.Emeğinize sağlık 0 gibi duruyor ama.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |