Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206+ on konsol cercevelerı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206+ on konsol cercevelerı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206+ on konsol cercevelerı
    Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 12:15
arkdaslar bildiginiz gibi 206+ confort modelınde on cerceveler siyah ben kendı aracımda bunu 206+ envy dekı gıbı yaptım . malıyetide 20 tl civarında oldu el yatkınlıgınız varsa sız de yapabılrısınız forumda okudum bazı arkdaslar 195 tl verıp yenısını almıslar eger zengınd egılsenız hıc gerek yok :D sadece sprey boya ve sprey vernık almanız yeterlı resımlerde de goruldugu uzere arabanın havası degıstı .
Yukarı Dön
spearo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
06 - Temmuz - 1979

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı spearo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 16:07
harikasın bende söküp gri folyo kaplamayı düşünuyodum.
bu plastikleri nasıl söktügünüde paylasırsan süper olucak arkadasım çok saol
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 16:23
Orjinalini yazan: spearo spearo Yazdı:

harikasın bende söküp gri folyo kaplamayı düşünuyodum.
bu plastikleri nasıl söktügünüde paylasırsan süper olucak arkadasım çok saol
sokmekte sorun yok hepsını dısler tutuyor az bır guzle cıakrtırsın duz bır tornavıdanın ucuna bez yada derı parcası ıle arasında cektınmı atıyor zaten az bır guc uygula ama dıkkat et zarar verme ayrıca boyadıktan sonra kapı kolarına dıkakt et bende oldu bu hata once arka kısmını tak cuk acılan kol surtuyor ve boya gıdıyorr :( ben tekrar boyaman zorunda kaldımm 
Yukarı Dön
savi_206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı savi_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 16:48
çok güzel olmuş. Acaba plastiklere zımpara falan yaptınız mı? Boya atma sorunu olur mu acaba ileri de?
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 20:01
eline saglık hoş olmuş.umarım boyası atmaz.
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 20:08
zımpara felan atmadım boya atma sorunu sımdıye kadar olmadı  sprey vernık atarsanız kesınlıkle atmaz ... 
Yukarı Dön
engin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı engin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 21:52

güzel olmuş bende yapmayı düşünüyordum, ön bilgi almış oldum.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 09:26
Ayrıca renk gostergelerdekı ıle aynı bu rengı bulana kadar cok ugrastım ısteyen olursa numarasına bakıp paylasabılırımm . . .
Yukarı Dön
black_rock Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı black_rock Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 11:12
Güzel olmuş ellerinize sağlık..
206 X-Line 2004 benzin+lpg
Yukarı Dön
heycan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı heycan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 23:49
elinize sağlık güzel olmuş boyanın renk kodunu ve markasını yazarmısınız 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 18:03
Orjinalini yazan: heycan heycan Yazdı:

elinize sağlık güzel olmuş boyanın renk kodunu ve markasını yazarmısınız 
renk kodu yok kardsım ben sana resmını ve ısmını paylasayım casati gumus dıye gecıyor resımded e gorursun boyarken cekmıstım .
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 18:23
boyamadan önce sprey vernik mi attın?
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 18:30
boyandıkdan sonra sprey vernik atılır. boya numaralarını alabilirmiyim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 19:01
Aynen boyadıktan sonra attım tabıkıde boya nuamrası yok resımdekı marka zaten tekzen gıbı yereler debulrusun 802 gumuş rengı yazıyor ustunde dıger boyalar gıbı deıgl yanı . . .
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 19:42
bilmediğim için soruyorum. kurutma işlemi ne kadar sürer. şimdi dışarıda yapılsa toz v.s durumları olur. dışarıda boyadıkdan sonra evde mi tutsak acaba. hemen kururmu. Kurudu diye alıpda takmaya kalktığımızda elimize yada boyalı parçaya zarar vermeyelim...
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 19:54
havalandırma ızgaralarının yönlendirme tuşlarınıda boyasan nasıl olur?
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
ertugrulll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertugrulll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 Saat 14:20
Orjinalini yazan: Yazdı:

arkdaslar bildiginiz gibi 206+ confort modelınde on cerceveler siyah ben kendı aracımda bunu 206+ envy dekı gıbı yaptım . malıyetide 20 tl civarında oldu el yatkınlıgınız varsa sız de yapabılrısınız forumda okudum bazı arkdaslar 195 tl verıp yenısını almıslar eger zengınd egılsenız hıc gerek yok :D sadece sprey boya ve sprey vernık almanız yeterlı resımlerde de goruldugu uzere arabanın havası degıstı .

Gerçekten çok canlı olmuş. Çok Beğendim ben. Yalnız bir kaç kafamda soru işareti oluştu. Bu soru işaretlerini silersen sevinirim.

1- Sprey Boyanın ve sprey cilanın marka model veya kodunu yazar mısın.
2- Sprey Boyayı o plastiğe uyguladığımızda hava kabarcıkları oluşmakta üstünde veya boyadığım kısımlarda olmasa da kenarlarda akma izleri oluşmakta yahutta dalgalı bir yüzey oluşmakta bunları nasıl gideririz, sprey sıkma mesafesi nedir ? nasıl bir yol izleyeceğiz spreyi sıkarken.
3- Kurutma işlemi sırasında üstüne toz, saç kılı, binimum yabancı madde geliyor kururken. bunları nasıl engelledin ?
4- Birde yan havalandırma çıtalarını sökme şekli nasıl ? Önce tornavidayı nereden sokup attıracağız.? (Ön konsol hemen çıktı yanlar çıkmadı)
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
Yukarı Dön
heycan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı heycan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 16:02
boyanın hem ileride onarımı zor hemde zamanla atma yapacağını düşünüyorum onun yerine fırçalı metalle kaplatmayı düşünüyorum fakat folyoyu bulmak biraz sıkıntı
Yukarı Dön
cey cey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cey cey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 17:29
güzel işcilik emek tşk ler paylaşim icin bende aracımın içini komple 26 parca söktüm ve boyadım bomba oldu degişiklik iyidir Clap
Yukarı Dön
HUN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HUN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 20:57
Ellerinize sağlık güzel olmuş.Yalnız altına astar atmadıysanız plastik malzeme eninde sonunda üzerindeki boyayı atacaktır.Zira üzerine kullandığınız vernik boyayı sertleştirip dış etkilere karşı korur.Ama plastik malzemede asıl sorun malzemenin üzerine boyayı tutturmaktır.Emeğinize sağlık 0 gibi duruyor ama.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4532 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 273 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7673 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 519 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 658 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 403 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5235 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 617 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 406 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 727 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 287 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 572 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2335 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1035 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5706 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4974 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2116 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 527 0 samizel
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English