![]() |
|
Arabam Titriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 13:07 |
S.a arkadaslar yeni üyeyim sizler yardımcı olabilirsiniz 2002 model quiksilverım var arabam gazdada benzindede durdugu yerde titriyo gaza basmadan 1.5 devire atıyo iniyo. Daha öncesinde conta yanık var dediler onu yaptırdım conta yenilendi devir daim yenilendi termostat yenilendi su eksiltmiyo yagı yeni degiştirdim fakat anlayamadım araba hala durdugu yerde titriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar..
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg ayarından olabilir belki
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bujilerinizi kontrol ettiniz mi?
|
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kac defa ayara girdim yaptırdım düşürdüm iyice. Bujiler enjektörler komple değiştirdim
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
3saniye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Kardeş bende de 2008 model 308 vti var.Bende de aynı sorun var. Bujiler ve ateşleme bobinleri dediler.Değiştirdik düzelmedi.Akü olabilir dediler.Oda olmadı.Lpg dediler.Söktürdüm hala devam ediyor.ama bende titreme, arıza ışığı yandıktan sonra ortaya çıkıyor.Son yorum şanzımanda bir hata var ve motor ve şanzıman senkronize olamadığı için titreme yapıyor. Bakalım şimdi ne olucak.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Herşey Olabilir...
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
++ bende de yeni başladı acaba ne olabilir lpg ayarı olması ihtimal.ancak şanzıman değil sanmam sormam gerek
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
devir yükselip inmesi gaz kelebeğinden rolanti sensöründen olabilir gaz kelebeğini söktürüp temizletin rolanti sensörüne baktırın
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
devir bozukluğuyla birlikte titreme varsa şunları kontrol edin, rolanti sensörü ve kabloları, gaz kelebeği temiz mi tam açıyor mu, emme manifolt temizliği, rolanti ayarı
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim gram titreme kalmadı arabada. Rolanti sensörü, gaz kelebegi, emme manifoldu hepsini birden kontak spreyi aldım (yagsız) temizledim taktım düzeldi..
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
gözün aydın müco :)
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
eyw abim ya cok sagolasın :)
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
syncgny ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
arkadaşlar mrb.bende 206 quiksilver almayı düşünüyorum!biraz yardımcı olurmusunuz!tavsiye ediomusunuz ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |