Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Arabam Titriyor

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21686
Tarih: 23 Kasım 2025 Saat 08:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Arabam Titriyor
Mesajı Yazan: mucahidyasar34
Konu: Arabam Titriyor
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2012 Saat 13:07
S.a arkadaslar yeni üyeyim sizler yardımcı olabilirsiniz 2002 model quiksilverım var arabam gazdada benzindede durdugu yerde titriyo gaza basmadan 1.5 devire atıyo iniyo. Daha öncesinde conta yanık var dediler onu yaptırdım conta yenilendi devir daim yenilendi termostat yenilendi su eksiltmiyo yagı yeni degiştirdim fakat anlayamadım araba hala durdugu yerde titriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar..

-------------
106 Quicksilver İSTANBUL

Cevaplar:
Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2012 Saat 13:26
Lpg ayarından olabilir belki 

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2012 Saat 14:00
Bujilerinizi kontrol ettiniz mi?

Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2012 Saat 15:26
Kac defa ayara girdim yaptırdım düşürdüm iyice. Bujiler enjektörler komple değiştirdim 

-------------
106 Quicksilver İSTANBUL

Mesajı Yazan: 3saniye
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2012 Saat 20:41
Orjinalini yazan: mucahidyasar34 mucahidyasar34 Yazdı:

S.a arkadaslar yeni üyeyim sizler yardımcı olabilirsiniz 2002 model quiksilverım var arabam gazdada benzindede durdugu yerde titriyo gaza basmadan 1.5 devire atıyo iniyo. Daha öncesinde conta yanık var dediler onu yaptırdım conta yenilendi devir daim yenilendi termostat yenilendi su eksiltmiyo yagı yeni degiştirdim fakat anlayamadım araba hala durdugu yerde titriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar..

Kardeş bende de 2008 model 308 vti var.Bende de aynı sorun var. Bujiler ve ateşleme bobinleri dediler.Değiştirdik düzelmedi.Akü olabilir dediler.Oda olmadı.Lpg dediler.Söktürdüm hala devam ediyor.ama bende titreme, arıza ışığı yandıktan sonra ortaya çıkıyor.Son yorum şanzımanda bir hata var ve motor ve şanzıman senkronize olamadığı için titreme yapıyor. Bakalım şimdi ne olucak.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2012 Saat 21:16
Herşey Olabilir...

Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 23 Şubat 2012 Saat 23:08
++ bende de yeni başladı acaba ne olabilir lpg ayarı olması ihtimal.ancak şanzıman değil sanmam sormam gerek 

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2012 Saat 00:24
devir yükselip inmesi gaz kelebeğinden rolanti sensöründen olabilir gaz kelebeğini söktürüp temizletin rolanti sensörüne baktırın

Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2012 Saat 12:46
devir bozukluğuyla birlikte titreme varsa şunları kontrol edin, rolanti sensörü ve kabloları, gaz kelebeği temiz mi tam açıyor mu, emme manifolt temizliği, rolanti ayarı

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2012 Saat 09:43
arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim gram titreme kalmadı arabada. Rolanti sensörü, gaz kelebegi, emme manifoldu hepsini birden kontak spreyi aldım (yagsız) temizledim taktım düzeldi..

-------------
106 Quicksilver İSTANBUL

Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2012 Saat 09:55
gözün aydın müco :)

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2012 Saat 10:06
eyw abim ya cok sagolasın :)

-------------
106 Quicksilver İSTANBUL

Mesajı Yazan: syncgny
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2012 Saat 12:11

arkadaşlar mrb.bende 206 quiksilver almayı düşünüyorum!biraz yardımcı olurmusunuz!tavsiye ediomusunuz ?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net