![]() |
|
yolda kaldım fikirverebilirmisiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 11:25 |
slm arkadaşlar cumartesi günü lpg den hata alarmı verdi arabayı benzine aldım kısa bi mesafe gittikten sonra catalıtıc convertör fault verdi stop edip bekledim çalıştırdıktan sonra tekrar verdi aynı hatayı sanayiye doğru yavaş yavaş giderken yolda kaldım araba stop etti marş basıyor çalışacakmış gibi sanki benzin ateşleme yapmaz yada benzin olmaz ya öyle canladırın öyle bi durum oldu çekerek sanayiye götürdük bobin ve bujileri değiştirdik ( orjinal bobin 230 tl 4 bosch buji28 tl )pazartesi akşamı aldım arabayı tüp beyninde problem var dedi usta benzinde eve giderken arabaya biraz devir yaptırınca sanki pislik tıkanmış gibi arabayı bişey tutup bırakıyodu elektronikçiyi aradım götürdük bıraktık daha şu veya bu demedi bakamamış iş yoğunluğundan başına gelen varmı yada fikri olan ne olabilir bu arıza
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birçok sebebi olabilir
![]() |
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
biz teşekkür ederiz.Keşke elimizden sorununuzu çözmek gelebilse.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
katalatik dolmuştur lpgnizi kontrol edin benzin ve lpg aynı anda yakıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
forumda zaten bu konuyla ilgili bilgi bulabilirsin ancak bu genelde bizim araçlarda bulunan katalitik convektör denilen bir motordan egzoza giden bir parça bu temizletilede bilir boşaltılada bilir diye biliyorum...
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
forumda katalitik konvertörle ilgili birçok konu var ama siz yazılanı anlamamışsınız "tilbe307"benim sorunum o değil "djchaos" nikli arkadaşın söylediklerini düşündük bizde ustayı dün aradım sorun bulduk hallettik fakat denemem lazım sürekli karşılaştığım bir problem değil falan dedi yarın bakalım çıkarsa yazarım burdan ne olduğunu
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
emme manıfoltu basınç sensörünün takıldığı soketin dibinden kablosu şase yapmış bobin tüp beynine arıza yaptırmış tüp beynini kayseride yapıyolarmış bugün kargoya veriyorum nil elektronik varmış aradım konuştum bu problemle sık karşılaştıklarınını nedenininde tüp ecu suna verilen elektriğin bobinden alındığı olduğunu söyledi bunun için bir parça geliştirmişler sizin beynin problemini hallederiz fakat tekrarlanır bunun bi süresi yok dedi o parçayı taktırırsan sorun ortadan kalakar dedi problem yaşayan arkadaşlar vardır belki bilginiz olsun
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
|
![]() |
|
teşekkürler geri dönüşünüz için.Geçmiş olsun.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |