![]() |
|
307 Süspansiyon Sesi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 Saat 18:20 |
||||
Arkadaşlar Merhaba. birşey sorucam bu setlerden geçerken farkettim yüksek olanlardan ve geniş olanlarından geçerken araba tam üstüne çıkıyor inerken '' HAŞŞŞIRTT '' diye ses geliyor. Sanki alt kısmı sürtermiş gibi oluyor. amortisörlerin nesi olabilir ? ufak setlerden geçerken olmuyor normal süspansiyon sesi geliyor tıısstt tıssstt diye. Ama büyüklerinden böyle geliyor
|
|||||
![]() |
|||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
amortsiörü eğmiş olabilirsin.Tekerlek sürtüyor olabilir.Bak bakalım davlunbazın içine tekerin sürttüğü yer bellimi diye.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||||
amatrsiörü kasiste eğmişsen setlerden geçerken amartsiöre tekerlek sürter.Bir konrol et bakalım sürttüğü yer bellimi.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
amortisöremi davlumbazamı sürter ??
|
|||||
![]() |
|||||
||||
amatsiör körüğüne sürter.sürterse izi belli olur zaten.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
davlunbazın oradan bakacaksın diye öyle dedim.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
vallahi kardeşim inceledim fakat sürtme izi bulamadım... başka ne olabilir ? bu arada bu setlere çıkarken arabanın altı vurmadan önce tampon sürter dimi ? yani altınımı vuruyo acaba diye düşünüyorum ama önce tamponu vurması gerekmezmi ? tampondada bişey yok :S
|
|||||
![]() |
|||||
||||
sürtme sesi dediğim yerden geliyordur oraları iyi kontrol et.Daha önce başımıza geldi oradan biliyoruz.
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bak gıcırtı dedinmi başka yerler de karışır olaya kara ver nasıl bir ses?
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Gıcırtı diyelim sürtme sesini aştık sürtme göremedim :)
|
|||||
![]() |
|||||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||||
aracın önündeki lips olabilir, direksiyonu çevirikende ses geliyorsa gıcır gıcır diye amortisör üst takozlarıda olabilir,z rotlarıda ses yapar lakır lakır diye ses eğer arkadan geliyorsa arka takozlar gitmiştir aracın yaylarınaa baktır amorsitör al takozlarınada bu böyle uzayıp gider dostum sesin geldiği yeri tam olarak belirle iyi bir ustaya götür ve ustaya aracı test ettir.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||||
dostum servis ise birşey diyemem ama gördüğüm kadarı ile pugların alt atkımı okadar pahalı değil orta şeker ben sağ sol z rotlarını değiştirdim orjinali 40 45 tl arası rotiller orjinali 20 25 tl arası eğer ufak bir sorunsa 100 tl en fazla ama seni yanıltmak istemem aşağısıda tutabilir yukarısıda parça için forumun sponsoru ile iletişime geç hem uygun fiyat hem orjinal parçalar
Orjinal Yedek Parça 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com |
|||||
![]() |
|||||
||||
Peki öyle yapayim. ilk önce sorunu bulalım hangi parçalar değişecekse parçaları şahin oto dan temin ederim işçilik öderim servise.
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |