![]() |
|
307 Teker Değiştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
felusdomesticus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 Saat 20:16 |
|
Arkadaşlar lastik patlamış, şu soğukta lastik değiştirmek zorundayım
![]() Sol arka tekeri değiştireceğim, elimle heryerine baktım ama krikonun gireceği şekle benzer bir yere denk gelemedim arabanın altında. Acil yardımınızı rica ediyorum.
|
||
![]() |
||
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sol çamurluk ile sol kapının birleştiği yerde krikon zaten orjinalsede tam ikisinin hizzasına oturtman yeterli olacaktır...
|
||
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli
|
||
![]() |
||
felusdomesticus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bulamadım dostum ya, marşbiyelin olduğu yerde yani dış tarafta mı yoksa arabanın alt kısmına mı bakmalıyım, biraz da buz tutmuş bi çıkıntı varsa da farkedemiyorum sanırım
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
Fenerle alt tarafına eğilip bakın.Mutlaka tekerin önünde karoserde bir yer vardır.Buz içinde demlikle biraz sıcak su götürüp o buza serptirin görürsünüz.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
|
Araç 307 dostum, 206 anlatmadım. Krikoyu takacağım yeri bulamadım henüz artık sabaha kaldı.
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
Bir önceki mesajımda bulma yolunu anlatmıştım ama...
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
|
Sizin tavsiyenizi eve çıkınca gördüm, yarın sabah deneyeceğim hocam, dışarısı o kadar soğuk ki dayanamadım artık :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() Bakın o altta ince boydan boya bir uzun demir varya bıcağa benziyor. yani öyle tabir edeyim. uzun ince demir boydan boya. o demirin herhangi bir kısmınna koyuyorsunuz ama köşelere koymanız daha sağlıklı olur tabiki. |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Marşpiyelin olduğu yere krikonun üzerindeki girintili yere denk gelicek şekilde yerleştirin ve kaldırmaya başlayın.Aracı kaldırmaya başlamadan önce yere basan herhangi bir tekerleğin altına takoz koymayı unutmayın bu çok önemli.Araç kayabilir!!
![]() |
||
![]() |
||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|
bende ne zamandır çok merak ediyordum. çok şükür bugüne kadar ihtiyacım olmadı ama :))) elinize sağlık...
|
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
![]() |
||
|
bunu yapan ya arabanın sahibi yada usta yakın akrabası.Yoksa hiç bir usta eldiven koymaz araba zarar görmesin diye.Hele yıkamacılarda arabayı eşşek arabası gibi sürüyorlar.
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |