Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 Teker Değiştirme

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21127
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 20:02
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 Teker Değiştirme
Mesajı Yazan: felusdomesticus
Konu: 307 Teker Değiştirme
Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 20:16
Arkadaşlar lastik patlamış, şu soğukta lastik değiştirmek zorundayım Cry Ama krikoyu arabanın altında nereye koyacağımı bilemedim, kaş yapayım derken göz çıkarmayım diye size bir sormak istedim.
Sol arka tekeri değiştireceğim, elimle heryerine baktım ama krikonun gireceği şekle benzer bir yere denk gelemedim arabanın altında.

Acil yardımınızı rica ediyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: beveta
Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 20:30
sol çamurluk ile sol kapının birleştiği yerde krikon zaten orjinalsede tam ikisinin hizzasına oturtman yeterli olacaktır...

-------------
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 21:24
Bulamadım dostum ya, marşbiyelin olduğu yerde yani dış tarafta mı yoksa arabanın alt kısmına mı bakmalıyım, biraz da buz tutmuş bi çıkıntı varsa da farkedemiyorum sanırım 

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 21:40
Fenerle alt tarafına eğilip bakın.Mutlaka tekerin önünde karoserde bir yer vardır.Buz içinde demlikle biraz sıcak su götürüp o buza serptirin görürsünüz.Wink

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 22:38
Orjinalini yazan: ezelefe ezelefe Yazdı:

arac ne pekı resımde 307 var 
anlattıgınız 206

Araç 307 dostum, 206 anlatmadım. Krikoyu takacağım yeri bulamadım henüz artık sabaha kaldı.

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 22:43
Orjinalini yazan: felusdomesticus felusdomesticus Yazdı:

Orjinalini yazan: ezelefe ezelefe Yazdı:

arac ne pekı resımde 307 var 
anlattıgınız 206

Araç 307 dostum, 206 anlatmadım. Krikoyu takacağım yeri bulamadım henüz artık sabaha kaldı.

Bir önceki mesajımda bulma yolunu anlatmıştım ama...Wink

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 23:11
Sizin tavsiyenizi eve çıkınca gördüm, yarın sabah deneyeceğim hocam, dışarısı o kadar soğuk ki dayanamadım artık :)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 23:25
Böyle yapabilirsiniz =) yok zahmetli iş derseniz

Bakın o altta ince boydan boya bir uzun demir varya bıcağa benziyor. yani öyle tabir edeyim. uzun ince demir boydan boya. o demirin herhangi bir kısmınna koyuyorsunuz ama köşelere koymanız daha sağlıklı olur tabiki.

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 09:11
Marşpiyelin olduğu yere krikonun üzerindeki girintili yere denk gelicek şekilde yerleştirin ve kaldırmaya başlayın.Aracı kaldırmaya başlamadan önce yere basan herhangi bir tekerleğin altına takoz koymayı unutmayın bu çok önemli.Araç kayabilir!!

Mesajı Yazan: atakanka
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 14:41
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Marşpiyelin olduğu yere krikonun üzerindeki girintili yere denk gelicek şekilde yerleştirin ve kaldırmaya başlayın.Aracı kaldırmaya başlamadan önce yere basan herhangi bir tekerleğin altına takoz koymayı unutmayın bu çok önemli.Araç kayabilir!!

bende ne zamandır çok merak ediyordum. çok şükür bugüne kadar ihtiyacım olmadı ama :))) elinize sağlık...

-------------
Varlığımız provakasyon birbirimize.

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 16:27
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

bunu yapan ya arabanın sahibi yada usta yakın akrabası.Yoksa hiç bir usta eldiven koymaz araba zarar görmesin diye.Hele yıkamacılarda arabayı eşşek arabası gibi sürüyorlar.Wink

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net