![]() |
|
206 Roland GARROS 2002 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şevkituruç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şevkituruç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2012 Saat 22:26 |
Merhabalar
1.6 motor ARACIMDA LPG BULUNMAKTA ARABA SOĞUKKEN - yada Normal ısıda iken birden bire hararet ibresi tavan yapıp "ıstop" alarmı yanıp fan deli gibi dönüyor. bu konu için 4 sefer yetkili Peugeot Yetkili servisne götürdüm. bilgisayara bağlandığında muşur - ısı sensörü düşük akım hatası alıyoruz. muşurda sensörde değişti ( 3 sefer) araçta beyin ve elektirk denetlemesi yapıldı .. hiç bir hata bulunamadı bilgisayarda hata kodu silindiğinde araç normale dönüyor b ir süre aynı arıza yı yapmıyor bazen 1 saat bazen 1 hafta .. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum .. teşekürler
Düzenleyen şevkituruç - 01 Ocak 2012 Saat 22:50 |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrblar aynı sorun benim başımada geldi rolland garros aracımda sorunun devir daim den kaynaklandıgını bulduk ustamla.devir daim in pervaneleri fiber oldugu için sıcaktan eriyor bi süre sonra değiştirdiğimizde hararet sorunu ortadan kalktı.şimdi 90 dereceyi en zor koşullarda bile geçmiyor.devir daiminizi kontrol ediniz.tekrardan geçmiş. olsun.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
şevkituruç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şevkituruç
![]() ![]() ![]() ![]() |
su soğukken hararet gösteriyormuydu ???
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
arabam sorunlu oldugu zamanlarda havalar soğuktu kış mevsimindeydik çalıştırıyordum evimden 200 metre uzağa gitmeden hararet 100 110 dereceleri buluyordu.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
aracınızın kaloriferinden gelen ısı nasıl sıcak mı yoksa ılık mı üflüyor.aracınızda tüp var mı varsa yolda giderken kendiliğinden benzine geçip tekrar tüpe geçtiği oluyor mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şevkituruç
benimki öğle değil.. araç soğuk yada sıcak farketmiyor .. ayrıca fan saatlerce çalıssada hararet göstergesi düşmüyor.. bilgisayar şart ..yada aküyü söküp 2 saat beklersen hararet normale dönüyor.. hararet ibresi sona dayanıyor...
kalorifer ise normal ..
Dediğiniz gibi kendikendine gazdan benzine dönüş yapmıyor. Teknik servis araca bilgisayar bağlı olarak yaklaşık 60 km şehir içi kullandı bilgisayar sonucunda motorda beyinde hiç bir arıza tespit edilmedi.. yaşına göre aracın çok iyi durumda olduğu söylendi. tek hatası hava yastığında çıktı. yapmadığım şey kalmadı ama bir sonuç alamadım ilginiz için teşekkürler
Düzenleyen şevkituruç - 02 Ocak 2012 Saat 02:52 |
|
![]() |
|
rica ederim inş. sorunu bulabilir ve çözebilirsiniz saygılarımla.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şevkituruç
Teşekkür ederim. inşallah çözeceğim.. yoksa benzin döküp yakacağım
|
|
![]() |
|
bendede var 2001 model rolland garros aldıgımdan beri şurda aracı alalı bi yıl oluyo.tablaları rot başları z rotları trigeri devir daimi amortisörleri debriyaj seti aküsü bujileri filtreleri yağı suyu teker foryası derken hala bitmek bilmedi şimdide amortisörleri değiştirdim hala küt küt vuruyo onla devam ediyorum yaptırmaya.anlamadıgım tek şey özene bezene yaptırıyorum sanayide yaptırırken başından ayrılmıyorum el bebek gül bebek bakıyorum araca ama bu kadar bakıma rağmen banamısın demiyo hala aynı.benim ilk aracım peugeot 206 sevdalısıyım bu kadar sorun çıkarmasına ragmen hala seviyorum peugeot ama aracımı sevmiyorum artık .bunu satıp kendime sıfır peugeot 206 + alacağım inş.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
okadar bakım yapmışsınız yazık olur biraz daha binin sorun çıkarmaya devam ederse satarsınız.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
gerçekten peugeot tan başkasına binmeyeceğim lakin bu arabamı sevmiyorum artık.206 plus+ alacağım inş. sıfır.bu arabamı satayım inş.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
sıfır almayın 208 çıkacak ilkbaharda o paraya faklı alternatifler arayın yada .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
aracımı erken satarsam alırım satılmazsa beklerim öyle alırım.saygılarımla.208 de çok güsel araç gerçekten maşallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |