![]() |
|
206 hoparlör sökme - takma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2011 Saat 14:52 |
arkadaslar daha önceden buna benzer konular açıldımı bilmiyorum ama..aracın hoparlörlerini söküp daha ii bişilerle değiştirmek istiyorum. fakat size sormak istediğim hoparlör değiştirmek için kapı döşemesini komple sökmek mi gerekir yoksa hoparlörlerin üzerinde ızgaraya benzeyen kaplama çekmeyle çıkıyormu? öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler . .
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok bence gerek yok O bahsettiğin ızgara benzeri şeye düz tornavida takıp kastırırsan direk çıkıyor.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
wildstar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Her seride aynımıdır bilmiyorum ama geçen ben hem hoparlör değişikliği hemde ısı ve ses yalıtımı için tüm kapı pandizotlarını söktüm. Bahsettiğiniz ızgara pandizota arka taraftan perçinliydi.
|
|
Peugeot 2002 Model 206 1.4 ColorLine
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
aracın orjinal durumunu bozmadan, kaliteli ses almak istiyorum. çıkan hoparlörlerin daha kalitelisini takmayı düşünüyorum + hoparlörlerde patlak çatlak var galba basslarda patlıyoo ondan
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
anladığım kadarıyla perçin varsa dışardan kanıttırarak çıkartmak mümkün değil herhalde..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
YİNE AYNI TAKICAM. ÖNLER ORJ 16' ARKALARDA 13' MİŞ FORUMDAN ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
kapı döşemesi komple sökülecek sanırım anlaşılan o! tavsiyeler için teşekkürler ..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
wildstar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
O zaman sana şöyle küçük bir tavsiye vereyim. Ben 10 gün önce öndeki 16" orjinalleri çıkarmadan Pioneer deh-2350ub teyp aldım, arka kapılarada 13" taktım istediğim gibi olmadı. Bunun yerine önleri yine bozmadan arka kapılara herhangi bir şey takma ve bagaj pandizotuna ovel 2 hoparlör veya 16" lik iki hoparlörde olur o şekilde bir dene sesi ölç ondan sonra tak. Arka kapılara taktığın hoparlörler bir işe yaramıyor bence :) Ben şimdi arka kapıdakileri çıkarıp bagaj pandizotuna oval yada 16" takıp deneyeceğim eğer verim alamazsam önlerdekileri de pioneer 16" takacağım.
Düzenleyen wildstar - 26 Aralık 2011 Saat 17:35 |
|
Peugeot 2002 Model 206 1.4 ColorLine
|
|
![]() |
|
gürcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1972 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Ben daha önce ön ve arka hoparlörü değiştirdim.Kapı yüzünü sökmen gerekiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |