![]() |
|
arkadaşlar yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 12:37 |
yarım kontakta düğmeye 3 sn basılı tutunca devreye girdi arkadaşlar. ben kontağı tam açıp öyle deniyordum o yüzden olmuyormuş umarım başka bişey çıkmaz
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektronik araçlarda Takviye Yapılmaz ! :(
Bidakine aklınızda bulunur inş. Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
akü garantilidir öyleyse.Aldığınız yere gidip durumu anlatın.
![]() |
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
akü yeni 1 senelik felan aracım zaten kapalı garajda duruyor. akümün bitmiş olacağını zannetmiyorum ama 15 gündür araç yatıyordu sadece bir kere çalıştırmıştım. dün akşam takviye yaptıktan sonra gayet güzel çalıştı gezdim dolaştım soğuk bir yerde uzun süre kaldı ve bi kerede sorunsuz çalıştı
|
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aküyü yeniyse ölçtürüp şarj ettirin eskiyse yeni akün.Özellikle kışın akünün şarj durumu önemlidir.Geçmiş olsun.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mumkun oldugunca takviye ile araci calistirmaktan kacinmak gerek. Bu tarz problemlere yol acabilir. Size tavsiyem, akunuzu cikartin ve sarj ettirin. Eger akunuz omrunu tamamlamis ise yenisi ile degistirin. Sorununuzun bu sekilde cozulecegini dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
takviye almanızda etki etmiş olabilir.Keşke o kadar kötü değilse takviye yapmasaydınız.Neyse inşAllah düzelir.Kontağı kapatın 5 dakka bekleyin .Akü kutup başlarını sökün ve 30 dakika sonra takın marş basın.İnşAllah düzelir.
|
|
![]() |
|
yaklaşık 5 6 saniye basılı tuttum ama olmadı bide immoboliser fault falan yazdı ekranda motorla ilgilide bi yazı çıktı ama anlayamadım bunlar nedir acaba
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Araç yarım kontakken (sadece akü işareti olacak ) sinyal kolunun ucundaki düğmeye uzun basın.Bip sesini duyarsınız.Automatic ligtning active yazısı yazar bilgi ekranında.
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
akü kutup başlarını söküp kontağı çevir sonra kontağı kapat bağla umarim düzelir dostum başımıza gelmedi ancak gelen arkadaşımdan duymuştum...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
arkadaşlar bugun aracımla uğraşırken aydınlatma ihtiyacımı aküden seyyar lamba kullanarak giderdim ancak sonradan farkettim ki aküm zayıfalamış ve aracım çalışmadı. daha sonra takviye yaparak çalıştırdım. sorunum ise aracın çalıştırdıktan sonra farkettim ki far sensörü devre dışı kalmış geri kalan şeyler çalışıyo muhtemelen yağmur sensörüde devre dışıdır. tekrar aktif hale nasıl getirebilirim.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |