Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

arkadaşlar yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20763
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 19:56
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: arkadaşlar yardım
Mesajı Yazan: lkr_yldz
Konu: arkadaşlar yardım
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 00:49
arkadaşlar bugun aracımla uğraşırken aydınlatma ihtiyacımı aküden seyyar lamba kullanarak giderdim ancak sonradan farkettim ki aküm zayıfalamış ve aracım çalışmadı. daha sonra takviye yaparak çalıştırdım. sorunum ise aracın çalıştırdıktan sonra farkettim ki far sensörü devre dışı kalmış geri kalan şeyler çalışıyo muhtemelen yağmur sensörüde devre dışıdır. tekrar aktif hale nasıl getirebilirim.

-------------
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer
195/50/15 Lassa İmpetus Revo

Cevaplar:
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 00:51
akü kutup başlarını söküp kontağı çevir sonra kontağı kapat bağla umarim düzelir dostum başımıza gelmedi ancak gelen arkadaşımdan duymuştum...

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 00:54
Araç yarım kontakken (sadece akü işareti olacak ) sinyal kolunun ucundaki düğmeye uzun basın.Bip sesini duyarsınız.Automatic ligtning active yazısı yazar bilgi ekranında.

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 01:00
Orjinalini yazan: laedri laedri Yazdı:

Araç yarım kontakken (sadece akü işareti olacak ) sinyal kolunun ucundaki düğmeye uzun basın.Bip sesini duyarsınız.Automatic ligtning active yazısı yazar bilgi ekranında.
yaklaşık 5 6 saniye basılı tuttum ama olmadı bide immoboliser fault falan yazdı ekranda motorla ilgilide bi yazı çıktı ama anlayamadım bunlar nedir acaba

-------------

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 01:05
takviye almanızda etki etmiş olabilir.Keşke o kadar kötü değilse takviye yapmasaydınız.Neyse inşAllah düzelir.Kontağı kapatın 5 dakka bekleyin .Akü kutup başlarını sökün ve 30 dakika sonra takın marş basın.İnşAllah düzelir.

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 07:44
Mumkun oldugunca takviye ile araci calistirmaktan kacinmak gerek. Bu tarz problemlere yol acabilir. Size tavsiyem, akunuzu cikartin ve sarj ettirin. Eger akunuz omrunu tamamlamis ise yenisi ile degistirin. Sorununuzun bu sekilde cozulecegini dusunuyorum. 

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 09:36
Aküyü yeniyse ölçtürüp şarj ettirin eskiyse yeni akün.Özellikle kışın akünün şarj durumu önemlidir.Geçmiş olsun.

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 11:20
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Mumkun oldugunca takviye ile araci calistirmaktan kacinmak gerek. Bu tarz problemlere yol acabilir. Size tavsiyem, akunuzu cikartin ve sarj ettirin. Eger akunuz omrunu tamamlamis ise yenisi ile degistirin. Sorununuzun bu sekilde cozulecegini dusunuyorum. 
akü yeni 1 senelik felan aracım zaten kapalı garajda duruyor. akümün bitmiş olacağını zannetmiyorum ama 15 gündür araç yatıyordu sadece bir kere çalıştırmıştım. dün akşam takviye yaptıktan sonra gayet güzel çalıştı gezdim dolaştım soğuk bir yerde uzun süre kaldı ve bi kerede sorunsuz çalıştı

-------------

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 11:29
akü garantilidir öyleyse.Aldığınız yere gidip durumu anlatın.Wink

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 11:59
Elektronik araçlarda Takviye Yapılmaz ! :(
Bidakine aklınızda bulunur inş. Geçmiş olsun

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 12:37
yarım kontakta düğmeye 3 sn basılı tutunca devreye girdi arkadaşlar. ben kontağı tam açıp öyle deniyordum o yüzden olmuyormuş umarım başka bişey çıkmaz

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net