![]() |
|
aracım çig atıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2011 Saat 21:42 |
![]() ![]() |
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soğukken eksozdan su damlama normaldir ama dierleri normal deil , bunun sebebi ateşleme sistemi olması kuvvetle muktebeldir . Gaz kelebeği temizliği yapıp hava filitresini kontrol edin derim.
Ateşleme sisteminden kasıt : Buji Buji kabloları ...vs ateşleme elamı parçaları |
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıp se hafta sonu yaıcaz klebek temızlıgı orjınal fıltreyı takınca arac daha cok ıstop edıyo suan acık hava var ustunde daha az stop edıyor
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Açık hava filitresinde hava debi olarak daha fazla giriyor die biliyorum demekki fazla havada daha iyi yakıyor ateşleme zayıf bence
![]() |
|
![]() |
|
ya araba hos guzelde hala stop olayını cozemedım rölantı ayarlayıcı taktım duzelmedı yolda giderken anıden stop edıyo
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Aracınız ısınıncamı stop ediyor
Arabada lpg var mı ? |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
1.6 110 hp 206 var bendede 5000 6000 devirlere gelior lakin araç gitmior otobanda hız yapıorum 140 150 zor diyor tüm bakımlarını yaptım lakin gaz kelebeğini temizletmedim sanırım sorunumuz orası olabilir.saygılarımla. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
1.6 8v 306 200km fazla zorlanmadan görüyorum , 180 daği az yani , hız yapmayın tabi
![]() |
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
bende de buna benzer sorunlar var, çok konu açtım tam bir cvp bulamadım. acayip yakıt artışı, sabahları motor sopukken gaz yememesi, aracın çekişinden ve serilikten düşmesi (basıyorum motor bağırıyor ama araç gitmiyo anca yol yapıyo yani). üçyüzaltı arkadaşında dediği gibi ateşleme sisteminden de olabilir bende ona baktırıcam. birde bir kaç ustadan sibop yanması denen bi arıza duydum, yani siboplar aşındıktan sonra çalışıyo ama güç elde etmiyormuş çaresi silindir kapağı açılıp tüm sübopların değişmesi ve taşlanması falan lazımmış.ama bilgisayara bağladığımızda 1. silindir arızası verdi, yetkili servisteki eleman 1. enjektörün arızalı olabilir zengin karışımı yapmıyor dedi. bende mantıken düşünüp tamam benzinde yapıyor diyelim ama lpg de yapmamsı lazım, çünkü lpg de bağımsız enjektör var falan dedim, öyle değince ateşlemene falan baktır dedi eleman.
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
aracın gıtmememesı meyersem sanzumanı takan adi insan vidalarını ıyı sıkmamıs ve benrıyaj ayırma yapmadından anlassıkdı adi insanın yuzunden nerdeyse motoru ındırıyodum yolda cok az vidanın ucu tutuyomus
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
geçmiş olsun.Sorun tamamen düzeldimi.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Ne insanlar var yahu hayati önemi olan işleri bile baştan savma şeklinde yapıyorlar.
Geçmiş olsun. ![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
allah razıl olsun arkadaslar cırak yaparsa neden olmasın arac suan servıse cektım yapılıyo tamamen zarar yanı burdan cıkarılacak ders bılmedınız ınsanlara iş yaptırmayın ben basında duramadım ve coyle bı problem var 2150Q6 normalde orjınal telı ama adam uzun dıyo kendını kurmuyo dıyo bızde normala cevırdık boyle bı sacmalık varmı sase nosuna göre gelen tel uzu kendını kurmuyo
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Araba bağırdığı halde gitmiyorsa baskı balata bitmiştir arkadaşım , size önerim aracınızın aynısından 3000 devir 5 viteste ne kadar hıza ulaştığını öğrenin mesala 120 ise normali sizin kaç bakın ozaman sorun belli olur
Sabahları gazı zor yiyolarsa şahsi düşüncem olayı ben direk ateşlemede ararım çünkü soğuk motorda ateşleme zayıf kalınca araba gaz yemez çünkü benzini yakabilmesi için soğuk havada daha iyi bir ateşleme ihtiyaç olur , aynı şekilde perfonmastada ne kadar iyi ateşleme o kadar iyi yakıt perfonmans |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Geçmiş olsun dostum
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
allah esirgemiş geçmiş olsun |
|
![]() |
|
Griffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Merhabalar...
sanırım bu sorun bendede var.. eğer ki araç yüklü vede biraz gaz pedalına dokunursam benzin kokusu aracın içini sarıyor..birde sanırım aşırı yokuşlarda yapıyor bunu.yada depodan da geliyor olabilir diyeceğim ama depoya bir kaç kez baktırdık vede contasında herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler.. yaklaşık 3-5 ay öncede kelebek temizliğini yaptırmıştım.. bir kaç ay öncede bujileri değiştirmiştim.. |
|
1998 Model 306 Griffe..
Üsküdar-İSTANBUL |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |