![]() |
|
307 Süspansiyon Yumuşatma ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2011 Saat 12:41 |
Ya arkadaşlar hepinizin bildiği üzere Peugeot güvenlik,fren ve virajları daha çok önemsediği için süspansiyonları sert yapıyor diğer tüm markalara göre daha güvenli yol tutuşu,fren mesafesi ve virajlarda kolaylık sağlıyor fakat bunları birazdaha yumuşatmanın bir yolu varmıdır ?
Not: Şıkların arasında lastik bacınsı düşürmek olmasın çukurlara girince jant gidiyor jant gidince param gidiyor param gidince huzurum gidiyor :D Düzenleyen xSOLOx - 16 Aralık 2011 Saat 12:41 |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim güzel bi konuya parmak basmışsın
![]() ![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
çözüm Koni yumuşak ayarlı süspansiyon'dayymışşş =) 4 tanesi 800 TL =)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses bişe yapmaz ama takla atmak çok şey yapar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
benim de merak ettiğim, hatta dün konu açayımmı açmayımmı diye düşündüğüm bir sorudur. yumuşak tekerlek takın demeden süspansiyonlar üzerinde yapılabilecek değişikliklerden bahsedelim.
307 sw var bende, onun arka süspansiyonlar da acayip sert. sesden ziyade biraz konforsuz oluyor zıplıyoruz. yayları değiştirmeden sadece amörtiaör değişimi ile olacak iş mi acaba?
yukarıda denildiği gibi koni yumuşak amörtisörler takılarak olabilri ama onlar da pahalı be (800 TL)
ya da sertlik ayarı olan bir amörtisör bulup değiştirilebilir belki. önerilere açığım...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arkada sizinde torsiyon varsa eğer torsiyonu yükseltirseniz yaylanma artacandan konfor artar ama orjinali ise yükseklik oynamayın derim
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
By HACK Eminim benim 307 deki kadar lakırtı diğer 307 lerde yoktur ön takım sağlam amortisörler sağlam takozlar sağlam sonunda sorunu çözdük aracımın z rotlarını değiştirdik ve denedimözellikle çukurlu yollardan geçtim parke yollara girdim arabamda ALLAH'a şükür tık yok artık radyonun sesini lakırtıları duymak için fazla açmak zorunda kalmıyorum. Benim de arka amortisördeki tozloğun biri yerinden çıkmıştı geri silikonladım ama ses kesilmedi vede işin garibi ben sesin tamamını arkadan geliyo biliyodumama tek sorun z rotlarındaymış bi baktır istersen.
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
ankara ve istanbul daki üyeler için bi link veriyorum adamlar bu konuda uzman...detaylı yardımcı olacaklarını düşünüyorum..
,mesala yaysız coiloversiz alçatma falan yapıyolar....kimin aklına gelirki http://www.namistain.com/ |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
sorunun çözüldüğüne sevindim kardeşim
![]() ![]() ![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Good Year, Nokian, Michelin lastikler yumuşak yapıya sahip sessiz lastiklerdir. Denemeni tavsiye ederim.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
AHH O TIKIRTI SESLERİ YOKMU İÇİMİ ÜRPERTİYOR CÖZÜMÜ BULAN VARSA PAYLAŞŞIN
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
lastik değişimi yada farklı amorsitör kullanımıyla kayda değer bir konfor yakalamak mümkün değildir 307 lerde yapabileceğiniz tek şey sürekli bozuk yolda kullanıyorsanız lastik havalarını düşürmektir. onuda abartmadan ve uzun yolda standart derecelerine çıkartmak kaydıyla. ama buna karşın birçok üst sınıf araçla başabaş bir yol tutuşu vardır. özellikle araka süspansiyon rahatsız edici seviyede sesli.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
basınçlar nasıl olmalıdır bi bilğiniz varmı ?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |