![]() |
|
otomatik şanzıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ultnr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Konum: bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 Saat 21:56 |
sudan geçtikten sonra aracımda vites geçişlerinde vuruntu başladı elektrovalfler değişti sorun halloldu ama birkaç kez sabah aracım soğukken durduğumda aracım stop etti acaba bunun başka bir nedeni olabilirmi yoksa hala şanzımanımla ilgili sorun olabilirmi
|
|
xtbva
|
|
![]() |
|
ultnr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Konum: bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada aracım 2003 model 206 xy bva
|
|
xtbva
|
|
![]() |
|
xt :)
|
|
xtbva
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kuvvetle muhtemel aracinizin sanziman yagina hava alma borusundan su karismistir. Cok vakit gecirmeden en azindan sanziman yaginizi degistirmenizi tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
yağı ve elektro valfleri değiştirdim şu an sorun yok tekrar sorun çıkarmu acaba
|
|
xtbva
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tekrar soyluyorum, eger su birikintisinden gectikten sonra acarinizda vites gecislerinde vuruntu, sarsinti gibi garip seyler olmaya basladiysa sanziman yagina su karismis demektir. En guzeli her zaman boyle durumlarda yagi degistirmektir. Ileride daha buyuk sorunlarin meydana gelmesinden daha iyidir.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
yahu bu otomatik şanzumanlarda ne kadar çok sorun çıkarıyor.Tamam kullanımı rahat ama adamın cebi yandığı sürecede rahat binemezki arabasına.
|
|
![]() |
|
bugün bandırma yağmurlu bu seferde 4.üncü vitese geçmedi bir türlü araba park ettim tekrar yürüdüm sorun yok hep böyle sorunlumu bu otomatik vitesler
|
|
xtbva
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |