otomatik şanzıman
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20595
Tarih: 02 Ekim 2025 Saat 15:37 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: otomatik şanzıman
Mesajı Yazan: ultnr
Konu: otomatik şanzıman
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 21:56
sudan geçtikten sonra aracımda vites geçişlerinde vuruntu başladı elektrovalfler değişti sorun halloldu ama birkaç kez sabah aracım soğukken durduğumda aracım stop etti acaba bunun başka bir nedeni olabilirmi yoksa hala şanzımanımla ilgili sorun olabilirmi
------------- xtbva
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 21:56
bu arada aracım 2003 model 206 xy bva
------------- xtbva
|
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 21:57
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 22:28
Kuvvetle muhtemel aracinizin sanziman yagina hava alma borusundan su karismistir. Cok vakit gecirmeden en azindan sanziman yaginizi degistirmenizi tavsiye ederim.
|
Mesaj Tarihi: 17 Aralık 2011 Saat 09:23
yağı ve elektro valfleri değiştirdim şu an sorun yok tekrar sorun çıkarmu acaba
------------- xtbva
|
Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 17 Aralık 2011 Saat 12:26
ultnr Yazdı:
sudan geçtikten sonra aracımda vites geçişlerinde vuruntu başladı elektrovalfler değişti sorun halloldu ama birkaç kez sabah aracım soğukken durduğumda aracım stop etti acaba bunun başka bir nedeni olabilirmi yoksa hala şanzımanımla ilgili sorun olabilirmi | o sorunun aynısı dün bendede oldu yağmurlu yola girdim vites geçişleri sarsıntılı olmaya başladı :s inş düzelir yağmurlu havalarda böle yapıyo :((
------------- HONDA CİTY 1.4 ES İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 17 Aralık 2011 Saat 20:07
Tekrar soyluyorum, eger su birikintisinden gectikten sonra acarinizda vites gecislerinde vuruntu, sarsinti gibi garip seyler olmaya basladiysa sanziman yagina su karismis demektir. En guzeli her zaman boyle durumlarda yagi degistirmektir. Ileride daha buyuk sorunlarin meydana gelmesinden daha iyidir.
|
Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 17 Aralık 2011 Saat 20:22
yahu bu otomatik şanzumanlarda ne kadar çok sorun çıkarıyor.Tamam kullanımı rahat ama adamın cebi yandığı sürecede rahat binemezki arabasına.
|
Mesaj Tarihi: 17 Aralık 2011 Saat 22:58
bugün bandırma yağmurlu bu seferde 4.üncü vitese geçmedi bir türlü araba park ettim tekrar yürüdüm sorun yok hep böyle sorunlumu bu otomatik vitesler
------------- xtbva
|
|