![]() |
|
Böyle bir ürün var etkili olurmu sizce |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 Saat 21:33 |
arkadaşlar nette dolaşırken öyle araba aksesuarlarına fln bakarken böyle bi ürünle karşılaştım daha önceden kullanan oldu mu veya etkili olurmu
http://www.modacar.com.tr/urun/pops-a-dent-kaporta-gocuk-tamir-edici-kisisel-set-09c008.aspx |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok etkili birşey olduğunu düşünmüyorum:kullananlardan da memnun olduklarını duymadım kendilerimi beceremediler yoksa alette mi sorun var bilemiyorum.Hem o kadar iş görür bişe olsa kaportacılar göçük düzelmeden ekmek yiyemezlerdi. ;)
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanmam bu tip aletle çok fazla şey yapılamaz, sadece elinizle ittirdiğiniz zaman kaporta içeri çekilirse anca onu eski haline döndürür, yoksa kapıya giden bi tamponun açtığı hasarı çözemez :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
benimde öyle bi ilk bakışta dikkatimi çektide bi paylaşalım forumda dedim :)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
o aletin adına öpücük diolar
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Göçüklerde keskin kırılma yoksa etkili oluyor.Benim bildiğim ismi vantuz oluyor.Bizim peugeotlar malum sacı ince olduğu için etkili olur diye düşünüyorum.Kaportada yaslanmalardan dolayı oluşan göçükleri düzelttiğini gördüm %90 oranında.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
küçük göçmelerde etkili olmaz.yapıştırıcısı ile yapıştırdıktan sonra çekiyorsunuz boyaya zarar verme ihtimali var kazalı göçüklerde pek etkili olmaz biri arabanıza yaslanır eliniz ile bastırım göçük yaparsanız o tür göçüklerde etkili olur
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Gayet etkili. ben uyguladım bir göçüğü %80e kadar düzeltti.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
silikonla tutuyor sürekli olursa boyaya zarar verir . bence güzel bi alet işine yarayan illaki oluyor.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |