![]() |
|
Böyle bir ürün var etkili olurmu sizce |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 Saat 21:33 |
arkadaşlar nette dolaşırken öyle araba aksesuarlarına fln bakarken böyle bi ürünle karşılaştım daha önceden kullanan oldu mu veya etkili olurmu
http://www.modacar.com.tr/urun/pops-a-dent-kaporta-gocuk-tamir-edici-kisisel-set-09c008.aspx |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok etkili birşey olduğunu düşünmüyorum:kullananlardan da memnun olduklarını duymadım kendilerimi beceremediler yoksa alette mi sorun var bilemiyorum.Hem o kadar iş görür bişe olsa kaportacılar göçük düzelmeden ekmek yiyemezlerdi. ;)
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanmam bu tip aletle çok fazla şey yapılamaz, sadece elinizle ittirdiğiniz zaman kaporta içeri çekilirse anca onu eski haline döndürür, yoksa kapıya giden bi tamponun açtığı hasarı çözemez :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
benimde öyle bi ilk bakışta dikkatimi çektide bi paylaşalım forumda dedim :)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
o aletin adına öpücük diolar
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Göçüklerde keskin kırılma yoksa etkili oluyor.Benim bildiğim ismi vantuz oluyor.Bizim peugeotlar malum sacı ince olduğu için etkili olur diye düşünüyorum.Kaportada yaslanmalardan dolayı oluşan göçükleri düzelttiğini gördüm %90 oranında.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
küçük göçmelerde etkili olmaz.yapıştırıcısı ile yapıştırdıktan sonra çekiyorsunuz boyaya zarar verme ihtimali var kazalı göçüklerde pek etkili olmaz biri arabanıza yaslanır eliniz ile bastırım göçük yaparsanız o tür göçüklerde etkili olur
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Gayet etkili. ben uyguladım bir göçüğü %80e kadar düzeltti.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
silikonla tutuyor sürekli olursa boyaya zarar verir . bence güzel bi alet işine yarayan illaki oluyor.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |