| Böyle bir ürün var etkili olurmu sizce

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
 Kategori:  PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
 Forum Adı:  Sohbet \ Muhabbet
 Forum Tanımlaması:  Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
 URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20594
 Tarih: 31 Ekim 2025 Saat 10:59
 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Böyle bir ürün var etkili olurmu sizce
 Mesajı Yazan: Bavik
 Konu: Böyle bir ürün var etkili olurmu sizce
 Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 21:33

| arkadaşlar nette dolaşırken öyle araba aksesuarlarına fln bakarken böyle bi ürünle karşılaştım daha önceden kullanan oldu mu veya etkili olurmu 
 http://www.modacar.com.tr/urun/pops-a-dent-kaporta-gocuk-tamir-edici-kisisel-set-09c008.aspx

|  

Cevaplar:
 Mesajı Yazan: yavuz25
 Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 22:18

| çok etkili birşey olduğunu düşünmüyorum:kullananlardan da memnun olduklarını duymadım kendilerimi beceremediler yoksa alette mi sorun var bilemiyorum.Hem o kadar iş görür bişe olsa kaportacılar göçük düzelmeden ekmek yiyemezlerdi. ;) |  
 Mesajı Yazan: aspirinxlarge
 Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 22:45

| Sanmam bu tip aletle çok fazla şey yapılamaz,  sadece elinizle ittirdiğiniz zaman kaporta içeri çekilirse anca onu eski haline döndürür,  yoksa kapıya giden bi tamponun açtığı hasarı çözemez :) 
 -------------
 Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda !  206 XS 110hp Full Tesco
 |  
 Mesajı Yazan: Bavik
 Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 23:05

| benimde öyle bi ilk bakışta dikkatimi çektide bi paylaşalım forumda dedim :) |  
 Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
 Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 23:58

| o aletin adına öpücük diolar  servislerde kullananları gördüm boya yapmadan bazı göçükler yapılabiliniyor |  
 Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
 Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 00:17

| Göçüklerde keskin kırılma yoksa etkili oluyor.Benim bildiğim ismi vantuz oluyor.Bizim peugeotlar malum sacı ince olduğu için etkili olur diye düşünüyorum.Kaportada yaslanmalardan dolayı oluşan göçükleri düzelttiğini gördüm %90 oranında. 
 |  
 Mesajı Yazan: djchaos
 Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 09:56

| küçük göçmelerde etkili olmaz.yapıştırıcısı ile yapıştırdıktan sonra çekiyorsunuz boyaya zarar verme ihtimali var kazalı göçüklerde pek etkili olmaz biri arabanıza yaslanır eliniz ile bastırım göçük yaparsanız o tür göçüklerde etkili olur |  
 Mesajı Yazan: KenBlockJR
 Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 11:41

| Gayet etkili. ben uyguladım bir göçüğü %80e kadar düzeltti. 
 -------------
 206 Roland Garros 1,6 16V
 |  
 Mesajı Yazan: yavuz25
 Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 13:05

| her göçüğü düzeltemezsin.|  KenBlockJR Yazdı: 
 Gayet etkili. ben uyguladım bir göçüğü %80e kadar düzeltti.
 | 
   |  
 Mesajı Yazan: dukenukem82
 Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 14:17

| silikonla tutuyor sürekli olursa boyaya zarar verir . bence güzel bi alet işine yarayan illaki oluyor. 
 -------------
 pug 206  1.4 75 hp 8v 1999
 zavoli sıralı lpg

|  

|