![]() |
|
207 çalışma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fearles06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fearles06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 Saat 14:29 |
öncelik le herkese selamlar aracım 207 trendy benim sorunum aracı çalıştırdığımda 2-3 saniye sonra stop ediyor ve 2.çalışması çok geç ve zor oluyor sanayide bir ustaya sordum ahtopot hortumu veya el pompası gibi bişey söyledi mazotu geri kaçırıyormuş sizce sorun neden olabilir şimdiden teşekkür ederim..
|
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
El pompası dediğiniz yakıt sisteminin havasını almak için kullanılan pompadır.Yakıt filtresi değiştirildikten sonra yakıt basmak için kullanılır.Eğer sorun varsa onu orjinali ile serviste değiştirin.
|
|
![]() |
|
fearles06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fearles06
BİLGİLENDİRME İÇİN TŞK EDERİM..BENDE SANAYİ TARAFTARI DEĞİLDİM BU KONUDA AMA FİYAT FARKI TABİ NASIL OLCAK BİLMİYORUM AZ ÖNCE SERVİSİ ARADIM RANDEVU ALDIM SORUNUMU ANLATTIĞIMDA SORUN BYPASS DADIR GİBİ BİR CÜMLE KURDULAR AMA BAKALIM YARIN BELLİ OLCAK
|
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servise gidip cihaza bağlatın aracınızı bence... okadar para verip araba alıyoruz sonrada 3 e 5e bakıp aracı servise götürsem mi götürmesem mi diyoruz.... aracı servise götürmenizi öneririm..
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fearles06
aynen öyle ama masraflar yönünden düşününce evde bir birey gibi sigorta kasko vergi bakım bide üstüne böyle arıza çıkınca insanın isyan edesi geliyor ve servisle dışarı arasında bazen uçuk fiyatlar çıkıyor ama garanti yönünden servisten şaşmamak lazım en azından muhatap var bakalım yarın görcez ne olacak :D |
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fearles06
arkadaşlar yetkili serviste 215tl ye sorunum çözüldü bypss diye bi parça varmış sorun burdanmış
|
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
İyi fiyatmış neyse geçmiş olsun.Sonucunu paylaştığınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |